Riku Niemi Orchestran joulukiertue saapuu Järvenpää-taloon

Riku Niemi orkestereineen ja Kyösti Mäkimattila saapuvat joulukiertueellaan Järvenpäähän 18. joulukuuta. Jukka Lehtinen

toimitus

Riku Niemi Orchestra on kutsunut tämän vuoden joulukiertueen solistiksi Kyösti Mäkimattilan Kiertue saapuu Järvenpää-taloon sunnuntaina 18. joulukuuta.

Riku Niemi Orchestra on 25-henkinen suuri viihdeorkesteri, joka koostuu big bandista ja jousisoitinryhmästä. Kyösti Mäkimattilan lisäksi joulukonserteissa saavat solistista tilaa RNO:n muusikot, joihin lukeutuu eturivin suomalaisia jazz- ja rytmimuusikoita.

– Tämä on neljäs joulukonserttikiertueemme, joten sekä orkesteri että yleisö osaavat odottaa tietynlaista tunnelmaa. Siinä yhdistyvät hartaus ja riehakkuus sopivassa suhteessa, kertoo Riku Niemi

Maestro Niemi on ilokseen löytänyt Kyösti Mäkimattilasta kaltaisensa jouluihmisen, ja nyt nämä kaksi joulun sanansaattajaa haluavat esitellä rakkaimmat musiikkiaarteensa.

Riku Niemi Orchestra (RNO) on vuonna 2005 perustettu ammattiorkesteri. RNO:n ohjelmisto koostuu viihde- ja rytmimusiikin kotimaisten ja kansainvälisten klassikoiden lisäksi rohkeista poiminnoista musiikin eri tyylisuunnista. Perustamisestaan lähtien orkesteri on esiintynyt useiden merkittävien koti- ja ulkomaisten taiteilijoiden kanssa.

Riku Niemi Orchestra konsertoi aktiivisesti eri puolilla maata, ja orkesteri kutsuukin itseään koko Suomen orkesteriksi. RNO saa toimintaansa rahoitusta opetus- ja kulttuuriministeriöltä.

RNO:n Neljäs joulu

To 8.12. klo 19 Savonlinnasali

Pe 9.12. klo 19 Verkatehdas, Hämeenlinna

La 10.12. klo 19 Sibeliustalo, Lahti

Su 11.12. klo 18 Kuusankoskitalo

Ke 14.12. klo 19 Turun konserttitalo

Pe 16.12. klo 19 Kulttuuritalo, Helsinki

La 17.12. klo 19 Tampere-talo

Su 18.12. klo 18 Järvenpää-talo

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut