Keravan kirjasto ottaa vastaan palautuksia

Kirjoja voi taas palauttaa Keravan kirjastoon. Anton Soinne

Aluehallintoviraston luvalla kirjastot voivat taas ottaa vastaan palautuksia.

Keravalla palauttaminen on mahdollista keskiviikosta 29.4. kello 9 alkaen kirjaston pääoven tuulikaappiin. Kaikkien lainojen eräpäivät on kuitenkin siirretty kesäkuun alkuun, joten välttämätöntä palauttaminen ei vielä ole, kaupunki tiedottaa.

Lainoja ei siis välttämättä tarvitse vielä palauttaa, mutta nyt se on taas mahdollista.

Sulkuaikana erääntyvien lainojen eräpäivät on siirretty automaattisesti eteenpäin. Maksuja ei kerry sulkuajalta. Jos eräpäiväsi on ollut ennen 18.3., uusi lainasi verkkokirjastossa kirkes.finna.fi. Ongelmatapauksissa ole yhteydessä omaan kirjastoosi.

Kirjastoista ei voi sulkuaikana noutaa varauksia eikä poistokirjoja.

Poikkeusaikana e-aineistojen käyttö on mahdollista, vaikkei vielä olisi Kirkes-kirjastokorttia. Soittamalla tai lähettämällä sähköpostia kirjastoon saat tunnukset, joilla pääset lukemaan e-kirjoja ja e-lehtiä, kuuntelemaan e-äänikirjoja ja musiikkia sekä katsomaan elokuvia suoratoistopalvelusta.

Keravan kirjasto palvelee maanantaista perjantaihin kello 9–18 puhelimitse numeroissa 040 318 2157 ja 040 318 2580 sekä sähköpostitse osoitteessa kirjasto@kerava.fi

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut