Marja-Liisa Marviala jatkaa Keravan Neiti kesäheinänä – koronavirus vaikutti valintaan

Nyt jo toisen kerran Neiti Kesäheinäksi valitun Marja-Liisa Marvialan (vas.) kukittivat viime vuoden toukokuussa Samuli Isola ja Satu Saaristo. Oskari Lehto

Vuoden 2019 Keravan Neiti kesäheinäksi valitusta Marja-Liisa Marvialasta tulee kaksivuotinen Neiti kesäheinä. Tähän päätökseen tuli valinnasta vastaava Kerava-seura.

– Päädyimme tähän ratkaisuun, kun maaliskuussa kävi ilmi, ettei keväällä enää voi järjestää isoja joukkotapahtumia, seuran puheenjohtaja Satu Saaristo perustelee.

Hänen mukaansa Marja-Liisasta tulee nyt ”meidän tarjanurmemme”. Tämä on viittaus vuoden 1960 Miss Suomi -kisaan, jolloin edellisen vuoden missi Tarja Nurmi valittiin uudelleen, koska sopivaa kruunattavaa ei raadin mielestä löytynyt.

– Meillä kyllä oli jo alkutalvesta ehdottoman hyvä ja perusteltu kandidaatti, kuten kaikki valitut ovat olleet. Virtuaalivalintaa emme edes ajatelleet, sillä julkinen ”kruunaaminen” on ollut yksi valinnan suola, Saaristo selvittää.

Kerava-seura aloitti 2010 vapunaaton juhlistamisen Keravan Hallintopuistossa. Tilaisuudessa on kukitettu Tyttöpatsas ja julkistettu vuoden Neiti kesäheinä. Marja-Liisa Marvialan valinnan perusteena oli muun muassa aktiivinen ja monipuolinen vapaaehtoistoiminta eri järjestöissä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.