Iso poliisioperaatio Järvenpään Saunakalliossa lauantaina – mukana panssariautoja: "Emme voi enää mennä ovelle lippalakki kourassa"

Kuvituskuva. Arkisto
Oskari Lehto

Oskari Lehto

Järvenpään Saunakalliossa suoritettiin lauantaina päivällä poliisioperaatio, johon osallistui useita poliisipartioita.

Komisario Olavi Merihaara Itä-Uudenmaan poliisilaitokselta kertoo, että kyse oli kiinniotosta, joka tapahtui omakotialueella sijaitsevassa yksityisasunnossa ja että operaatiossa otettiin kiinni yksi henkilö.

Merihaaran mukaan kyse oli epäiltyyn rikokseen liittyvästä kiinniotosta. Tietoturvasyistä hän ei halua tarkemmin kommentoida rikosnimikettä tai epäillyn rikoksen luonnetta.

Poliisipartioiden ohella paikalla oli myös poliisin raskaampaa kalustoa, kuten panssariautoja.

– Tilanne oli ohi parissa tunnissa eikä sivullisille aiheutunut tilanteessa vaaraa. Me poliisissa olemme ammattilaisia ja tehtävänämme on varmistaa, ettei kenellekään osapuolelle satu mitään pahempaa, Merihaara perustelee isoa operaatiota.

– Ajat ovat muuttuneet, emmekä enää voi mennä koputtelemaan ovelle lippalakki kourassa ja käydä sisällä kahvittelemassa, hän hymähtää.

Saunakallion poliisioperaatiosta kertoi ensimmäisenä Helsingin Sanomat.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.