Elämässä tarvitaan naurua ja elämäniloa

Torstaina 27.10. Naurun hyvää tekevä voima - workshopissa Mari Lämsä johdattelee osallistujat elämänilon ja naurun lähteille.

toimitus

KERAVA | Milloin nauroit viimeksi niin, että nauru tuntui vatsanpohjassa asti, nosti ihanan punan poskillesi ja kenties jopa kyyneleet silmiin?

Keravan Opistolla torstaina 27.10. Naurun hyvää tekevä voima workshopissa Mari Lämsä johdattelee osallistujat elämänilon ja naurun lähteille ja avaa uusia ovia ymmärrykselle siitä, miten voimme löytää naurun positiivisen voiman elämäämme.

– Meitä kannustetaan usein positiiviseen ajatteluun. Kehon ja mielen liitto on kuitenkin saumaton emmekä voi tarkastella mielemme ilmauksia ottamatta huomioon kehoamme, ja päinvastoin. Parhaimmillaan nämä kaksi pelaavatkin yhteen mahdollistaen täysipainoisen ja hyvän elämän, Lämsä toteaa.

Keravan Opisto järjestää myös Naura itsesi iloiseksi-illan torstaina 17.11.

Ilta sisältää lyhyen alustuksen naurujoogan pariin, tunnelmaa vapauttavan alkulämmittelyosuuden, runsaasti hauskoja nauruharjoitteita sekä kehoon ja mieleen kokonaisvaltaisesti vaikuttavan vapaanaurun ja rauhoittavan loppurentoutuksen.

Naurun hyvää tekevä voima – workshop (140012) Sampola-talossa to 27.10. klo 18–20 ja Naura itsesi iloiseksi –ilta (140014) Sampola-talossa to 17.11. klo 18.00–19.30. Ilmoittautuminen opisto.kerava.fi tai soittamalla asiakaspalveluun (09) 29492352.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut