Perussuomalaiset nuoret järjestävät Järvenpäässä kynttilämielenosoituksen: "Haluamme muistaa maahanmuuttajien tekemien rikosten uhreja"

Kynttilämielenosoitus järjestetään Järvenpään Rantapuiston hiekkakentällä lauantaina 15.10. kello 14. Kynttilämielenosoituksella Uudenmaan Perussuomalaiset Nuoret haluaa muistaa maahanmuuttajien tekemien rikosten uhreja. Tilaisuus on samalla yleisötilaisuus maahanmuuttopolitiikasta. Arkisto

Marianna Simo

JÄRVENPÄÄ | Uudenmaan Perussuomalaiset Nuoret järjestää lauantaina kynttilämielenosoituksen Järvenpään Rantapuistossa. Kynttilämielenosoituksella on tarkoitus muistaa maahanmuuttajien tekemien rikosten uhreja, kertoo Uudenmaan Perussuomalaisten Nuorten puheenjohtaja Suvi Karhu

– Tilaisuudella toivomme rauhaa ja turvallisuutta. Tilaisuudesta on tarkoitus tulla lämmin ja koskettava tapahtuma, jossa ei leimata ketään eikä mitään ryhmittymiä, Karhu sanoo.

Kynttilämielenosoitus järjestetään Rantapuiston hiekkakentällä 15. lokakuutakello 14. Järjestäjät odottavat paikalle noin sataa osallistujaa.

Tilaisuus on samalla yleisötilaisuus maahanmuuttopolitiikasta. Puhujiksi tapahtumaan ovat tulossa muun muassa perussuomalaisten kansanedustaja Simon Elo ja espoolainen kaupunginvaltuutettu Simo Grönroos

Grönroos johtaa perussuomalaisten ajatuspaja Suomen Perustaa jaon kansallismielisen Suomen Sisu -järjestön jäsen. Grönroos puhuu tilaisuudessa maahanmuutosta ja kotoutumisesta. Hän on kirjoittanut aiheesta Suomen Perustan viime vuonna julkaisemassa teoksessa, jossa on tekstejä myös Simon Elolta ja järvenpääläiseltä kaupunginvaltuutetulta Arto Luukkaselta

– Sisäinen turvallisuus on perussuomalaisille tärkeä teema. Pieni osa turvapaikanhakijoista on riski sisäiselle turvallisuudelle. Tälle pienelle osalle pitäisi tehdä jotakin, Uudenmaan Perussuomalaisten Nuorten puheenjohtaja Suvi Karhu sanoo.

Tilaisuus järjestetään Järvenpäässä, koska Uudenmaan Perussuomalaiset Nuoret järjestää kaupungissa syyskokouksen myöhemmin samana iltana. – Haluamme tuoda itseämme tykö nuorille. Olen lukenut uutisista, että järvenpääläiset nuoret ovat olleet tosi huolissaan omasta turvallisuudestaan, Suvi Karhu sanoo.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut