Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Perussuomalaiset nuoret järjestävät Järvenpäässä kynttilämielenosoituksen: "Haluamme muistaa maahanmuuttajien tekemien rikosten uhreja"

JÄRVENPÄÄ | Uudenmaan Perussuomalaiset Nuoret järjestää lauantaina kynttilämielenosoituksen Järvenpään Rantapuistossa. Kynttilämielenosoituksella on tarkoitus muistaa maahanmuuttajien tekemien rikosten uhreja, kertoo Uudenmaan Perussuomalaisten Nuorten puheenjohtaja Suvi Karhu

– Tilaisuudella toivomme rauhaa ja turvallisuutta. Tilaisuudesta on tarkoitus tulla lämmin ja koskettava tapahtuma, jossa ei leimata ketään eikä mitään ryhmittymiä, Karhu sanoo.

Kynttilämielenosoitus järjestetään Rantapuiston hiekkakentällä 15. lokakuutakello 14. Järjestäjät odottavat paikalle noin sataa osallistujaa.

Tilaisuus on samalla yleisötilaisuus maahanmuuttopolitiikasta. Puhujiksi tapahtumaan ovat tulossa muun muassa perussuomalaisten kansanedustaja Simon Elo ja espoolainen kaupunginvaltuutettu Simo Grönroos

Grönroos johtaa perussuomalaisten ajatuspaja Suomen Perustaa jaon kansallismielisen Suomen Sisu -järjestön jäsen. Grönroos puhuu tilaisuudessa maahanmuutosta ja kotoutumisesta. Hän on kirjoittanut aiheesta Suomen Perustan viime vuonna julkaisemassa teoksessa, jossa on tekstejä myös Simon Elolta ja järvenpääläiseltä kaupunginvaltuutetulta Arto Luukkaselta

– Sisäinen turvallisuus on perussuomalaisille tärkeä teema. Pieni osa turvapaikanhakijoista on riski sisäiselle turvallisuudelle. Tälle pienelle osalle pitäisi tehdä jotakin, Uudenmaan Perussuomalaisten Nuorten puheenjohtaja Suvi Karhu sanoo.

Tilaisuus järjestetään Järvenpäässä, koska Uudenmaan Perussuomalaiset Nuoret järjestää kaupungissa syyskokouksen myöhemmin samana iltana. – Haluamme tuoda itseämme tykö nuorille. Olen lukenut uutisista, että järvenpääläiset nuoret ovat olleet tosi huolissaan omasta turvallisuudestaan, Suvi Karhu sanoo.