Kunnanjohtajat rakkauden asialla – katso video

Kunnanjohtajat ovat keksineet hyvän idean Taiteiden yöhön ja siitä tehdään tietysti juttu lehteen. Riitta Ketola

Riitta Ketola

Teatteri Kuustoista on järvenpääläinen harrastajateatteriryhmä, jonka ensimmäinen yhteinen näytelmä Rakkaus – yritys ja osumia sai ensi-iltansa viime sunnuntaina.

Kirjailija Marikki Myllyvirran kirjoittamaa ja ohjaamaa kesänäytelmää esitetään vielä neljä kertaa 19.–27.8. välisenä aikana Järvenpään seuratalolla.

Näytelmän tyylilaji on komedia, satiirisia heittoja unohtamatta ja turha byrokratiakin saa oman osansa.

Näytelmässä liikutaan Järvenpäässä, Keravalla ja Tuusulassa. Mukana on niin kunnanjohtajia kuin ihan tavallistakin väkeä, joka etsii rakkautta. Heistä yksi on Marikki Myllyvirran aviomies Ilari MyllyvirtaHänelle virkamiesten ajatusmallit ovat tuttuja, sillä hän toimii Sipoon kunnan teknisenä johtajana.

Näytelmässä Myllyvirta esittää rakkausfirman perustajan ystävää, mutta myös yhtä kolmesta kunnanjohtajasta, jotka ovat huolissaan muun muassa kuntien väestönkasvusta.

Näytelmän muut esiintyjät ovat Aki Mattson, Heikki Tähti, Tuija Latomäki, Varpu Rissanen, Jaana Siukola, Jaakko Latomäki, Onni Rissanen, Jane Ryhänen ja Pentti Nissilä.

Katso miltä näyttävät kunnanjohtajat (Heikki Tähti, Pentti Nissilä ja Ilari Myllyvirta) Taiteiden yön jälkeen pistäytyessään Järvenpään kunnanvirastolla.