Anna-Maija Rissanen taideseuran johtoon

Teokset esittävän ja abstraktin, läntisen ja itämaisen taiteen rajamaastossa.

JÄRVENPÄÄ | Järvenpään Taideseura valitsi vuosikokouksessaan uudeksi puheenjohtajaksi Anna-Maija Rissasen

Neljä vuotta JTS:aa luotsannut Sinikka Ustinov-Jones luopui puheenjohtajuudesta.

Anna-Maija Rissanen on Järvenpäässä asuva kuvataiteilija, joka maalaa pääasiassa sisäisiä mielenmaisemia, jotka koostuvat kallioista, vedestä, vuorista ja sumusta.

Brysselissä ja Kiinassa.

Rissasen työt ovat esittävän ja abstraktin, läntisen ja itämaisen taiteen rajamaastoissa. Ne käsittelevät herkkyyden ja voiman välisiä jännitteitä ja tasapainoa. Maalaukset on toteutettu sekatekniikoin käyttäen pääosin vesivärejä, akryylejä, tussia ja kollaasia kankaalle ja paperille.

Anna-Maija Rissanen on valmistunut vuonna 2009 Brysselin kuninkaallisesta taideakatemiasta kuvataiteiden maisteriksi, sekä suorittanut kuvataiteiden opettajan pätevyyden.

Vuosina 2012–2013 hän täydensi koulutustaan Kiinan Taideakatemiassa Hangzhoussa opiskelemalla vuoden kiinalaista perinteistä maalaustaidetta.

Nykyään hän pitää opitustaan perehdytyskursseja kysynnän mukaan pääkaupunkiseudulla. Hän on aktiivinen taiteilija, joka on pitänyt lukuisia omia näyttelyitä ja osallistunut ryhmänäyttelyihin niin Suomessa kuin ulkomailla.

Seuraava oma näyttely on tulossa syyskuussa Galleria Brondaan. Juuri nyt Rissasen töitä on esillä Galleria Foggan ryhmänäyttelyssä ja Taidemaalariliiton teosvälityksessä Kaapelitehtaalla, jossa myös taideseuran muitakin jäseniä on edustettuna.

Hallituksen varapuheenjohtajaksi valittiin Jukka Partanen, joka hoitaa myös seuran nettisivustoja.

Hallituksen sihteeriksi valittiin Tuija Haapala Graafisesta suunnittelusta vastaa Jariveikko Minerva, näyttelysihteerinä on Taru Leinonen ja jäsensihteerinä Mari Puhakka

Markkinointi- ja sidosryhmätoimintaa hoitaa Risto Järvenpää ja viestintää Eija Sandberg Virpi Lehtonen aloitti näyttelyvalvojana Taidetalolla maaliskuussa.

Toimintaa 2015

Järvenpään taideseura toteutti kesä- ja vuosinäyttelynsä Järnätissä. Taidetalolla järjestettiin 11 näyttelyä ja ravintola Hermannissa neljä näyttelyä.

Taideseura osallistui useisiin tapahtumiin: Järvenpää-päivä, Taidetta ja ruokaa -päivä, maalaustapahtuma Ainolassa, Talon yllä loistaa kuu -tapahtuma, Kuvataiteen päivä, Helene Schjefbeckin syntymäpäivänä, Jannen synttärit, Joulukadun avajaiset -kulkue. Lisäksi järjestettiin jäseniltoja.

Tämän vuoden toimintaa voi seurata nettisivustolta ja Facebookista.

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut