Järvenpään K-Citymarket laajentaa aukioloaikojaan – "Perjantaiaamun ensimmäisen tunnin olemme avanneet erityisesti riskiryhmille"

Citymarket sijaitsee Järvenpään sosiaali- ja terveyskeskus Justia vastapäätä. Anton Soinne

K-Citymarket Järvenpää laajentaa aukioloaikojaan.

Maanantaista 11.5. alkaen kauppa on avoinna joka päivä kello 7–23.

Tehtävä muutos on pysyvä ja laajemmat aukiolot jatkuvat myös poikkeustilan jälkeen.

– Haluamme tehdä kaikkemme, jotta asiakkaidemme olisi turvallista ja sujuvaa käydä kaupassa myös näissä poikkeuksellisissa olosuhteissa. Nyt heille tarjoutuu mahdollisuus ajoittaa asiointinsa väljemmin, kun olemme avoinna pidempään. Kaupassa voi myös aiempaa paremmin käydä silloin, kun se itselle parhaiten sopii, kertoo K-Citymarket Järvenpään kauppias Markku Hautala tiedotteessa.

Kaupan palvelutiskien aukiolot säilyvät muutoksen myötä ennallaan.

– Perinteisesti hiljaisimmat asiointitunnit ovat kaupalla aamun tunteina ja iltayhdeksän jälkeen. Vilkkainta on yleensä loppuviikosta torstai-iltapäivästä lauantai-iltaan. Aamun ensimmäisen tunnin kello 7–8 olemme perjantaisin avanneet erityisesti riskiryhmille, jolloin voimme tarjota heille rauhallisempaa ja hiljaisempaa asiointimahdollisuutta ennen kuin kauppa aukeaa muille, Hautala sanoo.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut