Nikkilässä sijaitsevassa koulussa koronavirustartunta ja altistuneita oppilaita

Sipoonjoen koulu sijaitsee Nikkilässä. Arkisto / Riitta Ketola

Sipoossa on todettu tiistaina (19.5.2020) koronavirustartunta oppilaalla Sipoonjoen koulussa. Lisäksi vajaat 20 Sipoonjoen koulun oppilasta ja muutama opettaja on altistunut ja asetettu varotoimena karanteeniin. Altistuneet oppilaat siirtyvät etäopetukseen.

Sipoon kunta tiedottaa, että altistuneiden oppilaiden huoltajat ovat saaneet asiasta tiedon aiemmin tiistaina. Koulun muut oppilaat eivät tiettävästi ole altistuneet ja muut opetusryhmät jatkavat lähiopetuksessa noudattaen turvallisuus- ja hygieniakäytäntöjä.

Sipoonjoen koulu sijaitsee Nikkilässä ja koulussa on noin 330 oppilasta vuosiluokilla 7.–9.

Aiemmin tiistaina kävi ilmi, että toisessa koulussa Sipoossa, Gumbostrands skolassa, todettiin yhdellä henkilökuntaan kuuluvalla koronavirustartunta. Gumbostrands skolassa on asetettu altistuksen takia 13 oppilasta varotoimena karanteeniin.

Lisäksi Sipoossa on aiemmin suositeltu Söderkulla skolan 4.–6. luokka-asteen oppilaita siirtymään tilapäisesti etäopetukseen koronaviruspandemiasta johtuvan henkilöstövajeen takia. Söderkulla skolan oppilaat eivät ole altistuneet.

Muissa Sipoon peruskouluissa lähiopetus jatkuu tällä hetkellä normaaliin tapaan.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut