Ravintola Sesonki lopettaa Järvenpäässä – "Joskus luopuminen on ainoa moraalisesti oikea ratkaisu"

Vappuna 2018 Järvenpää Citymarketin yhteyteen avattu Sesonki lopettaa. Sauvo Jylhä

Järvenpään K-Citymarketin yhteydessä sijaitsevan ravintola Sesongin ovet ovat olleet suljettuina jo 22.3. lähtien hallituksen ohjeen mukaisesti. Sesongin ovet eivät kuitenkaan aukea 1.6., vaikka hallitus on antanut siihen luvan.

– Epävarmuus tulevasta ja linjatut ravintoloiden rajoitukset, yhdistettynä jo aiemmin heikentyneeseen asiakasvirtaan, on taloudellisesti kestämätön yhdistelmä, kertoo Sesongin toimitusjohtaja Satu Kilpirova tiedotteessa.

– Ei ole myöskään oikein pitää työntekijöitä epävarmuudessa. Joskus luopuminen on ainoa moraalisesti oikea ratkaisu.

Sesonki toi tullessaan ensimmäisen ja uudenlaisen grocerant -konseptin Suomeen yhdistämällä ravintolan ja kaupan.

– Meille tultiin ihan Nuorgamista asti. Halusimme rikastuttaa ihmisten elämää ja tuottaa heille ainutlaatuisia ja unohtumattomia elämyksiä. Siinä me onnistuimme, Kilpirova sanoo.

Asiakkaista luopuminen on Sesongin väelle hyvin vaikeaa.

– Meillä oli monia ihania kanta-asiakkaita. Olisimme vain tarvinneet heitä enemmän. Emme päässeet kunnolla vauhtiin, ja sitten tuli korona.

Kilpirova haluaa myös välittää Sesongin asiakkaille kiitokset.

– Haluamme kiittää asiakkaitamme kuluneesta ajasta ja lukuisista tsemppiviesteistä. Tiedämme myös, että monilla on vielä käyttämättömiä lahjakortteja meille. Ymmärrämme pettymyksen ja otamme asiakkaisiimme yhteyttä lähipäivinä lahjakorttien korvaamisesta.

Sesonki avattiin vappupäivänä 2018. Menut ja annokset olivat suurelta osin entisen osakkaan, huippukokki Matti Jämsenin käsialaa. Sesongin ideana oli tehdä K-Citymarket Järvenpään tuoreista raaka-aineista annoksia.

Muokattu: Korjattu sulkemispäivä.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut