Teollisuushallissa Jokelassa haastava tulipalo – sammutustyöt saatiin päätökseen ennakoitua aiemmin

Kuvituskuva. Sirkku Aalto
Satu Jalo

Satu Jalo

Keski-Uudenmaan pelastuslaitos hälytettiin tiistaiaamuna apuun Tuusulan Jokelaan, kun metallialan yrityksen hallissa syttyi tulipalo plasmaleikkurin pölynsuodattimen sisällä. Työkkyrintiellä sijaitsevassa kohteessa on paikalla kuusi pelastuslaitoksen yksikköä sekä ensivastayksikkö.

– Yrityksen työntekijät huomaisivat palon, mutta he eivät ole voineet oikein muuta tehdä kuin tuulettaa hallia. Paloa on haastava sammuttaa, sillä ruiskutamme vettä noin metrin kertaa neljä metriä kokoisen laitteen sisään pienistä rei'istä. Kukaan ei kuitenkaan ole loukkaantunut ja palon leviämisvaaraa ei ole, kertoi päivystävä palomestari Niklas Eriksson palopaikalta.

Hän arveli hieman ennen kello 8.30 aamulla, että kohteessa menee vielä tunti tai kaksi ennen kuin palo on täysin sammutettu.

Keski-Uudenmaan pelastuslaitoksen tilannekeskuksesta kerrottiin hieman ennen kello kymmentä, että sammutustyöt kohteessa saatiin päätöksen jo ennen aamuyhdeksää eli niissä meni ennakoitua vähemmän aikaa.

Juttua muokattu 26.5. klo 9.54: lisätty tieto sammutustöiden päättymisestä.

Kommentoi

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut