Hyrylän silhuetissa on nyt useita nostureita – Rykmentinpuistoon nousee uusia kerrostaloja

Hyrylään rakennetaan uusia kerrostaloja nyt kovaa vauhtia. Tuusulan kunta

Tuusulan keskuksen Hyrylän silhuettia täydentävät tällä hetkellä useat nosturit. Rykmentinpuiston asuinalueen rakentuminen on päässyt vauhtiin ja alueelle on rakenteilla useita kerrostaloja.

Elokuussa järjestettävien Tuusulan asuntomessujen jälkeen Rykmentinpuiston alueelle sijoittuva asuntomessualue täyttyy asukkaistaan. Rykmentinpuistotien varteen rakenteilla oleviin kerrostaloihin asukkaat muuttavat puolestaan hieman myöhemmin.

Ensimmäiset asukkaat ovat muuttaneet asuntomessualueen kupeeseen Kulloontien varteen viime syksynä ja parasta aikaa Hyrylän katukuvaan on nousemassa Rykmentinpuistotielle useampi uusi kerrostalo. Lisäksi Pataljoonantielle valmistuu syyskuuksi kerrostalo ja uusia kerrostaloja on myös suunnitteilla.

Rykmentinpuisto on tarkoitus olla tulevaisuudessa jopa 15 000 asukkaan kyläkaupunki. Alue tulee koostumaan modernista rakentamisesta ja erilaisista asumismahdollisuuksista, kuten omakotiasumisesta vuokra- ja asumisoikeusasuntoihin eri ikäisille ja eri elämäntilanteissa oleville asukkaille.

Rykmentinpuistoon rakennetaan tulevaisuudessa koulukampus 1.–9.-vuosiluokkien oppilaille, päiväkoteja sekä ikäihmisten hoivayksikkö. Ensimmäiset uudet päiväkodit aloittavat toimintansa alueella kunnan mukaan jo tämän vuoden elokuussa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.