Keravan johtava ylilääkäri lähtee uusiin haasteisiin – "Pääsen rakentamaan entistä toimivampaa perusterveydenhuoltoa yhdessä kuntien kanssa"

Petja Orre on työskennellyt Keravan johtavana ylilääkärinä vuodesta 2018 lähtien. Anton Soinne

Keravan johtava ylilääkäri Petja Orre on valittu Terveystalon julkisten palveluiden ylilääkäriksi.

–  Odotan innolla, että pääsen osaksi Terveystalon julkisia palveluita ja rakentamaan entistä toimivampaa perusterveydenhuoltoa yhdessä kuntien kanssa, Orre toteaa Terveystalon tiedotteessa.

–  Tavoitteenani on olla mukana luomassa kansallista konseptia tulevaisuuden terveyskeskuksesta, jossa saatavuus, hoidon vaikuttavuus ja kustannustehokkuus yhdistyisivät toimivaksi kokonaisuudeksi. Digitaalisten palveluiden vankempi jalkauttaminen julkisten palveluiden puolelle liittyy myös tähän kokonaisuuteen, sanoo Orre.

Tiedotteessa muistutetaan, että Petja Orren tapaa johtaa ja tehdä työtään on kiitetty julkisesti.

Keravan johtavana ylilääkärinä Orre on työskennellyt vuodesta 2018 lähtien.

Keravalla hän on varmistanut lääkäriresurssien riittävyyden ja kehittänyt toimintaa laajemmin.

Sitä ennen Orre toimi PerusTerveys-lääkäriasemaketjun etelän johtavana lääkärinä ja vuosina 2016-2017 Vantaan Länsimäen terveysaseman ylilääkärinä.

Orre on valittu vuoden 2019 terveysalan vaikuttajaksi ja hän on toiminut Nuori Lääkäri -lehden päätoimittajana 2014-2016. Suomen lukiolaisten liiton puheenjohtajana hän vaikutti 2004.

–  Toivotan Petjan lämpimästi tervetulleeksi Terveystaloon. Odotan innolla julkisten terveyspalveluiden uudistamista ja uuden sukupolven lääkärijohtamista yhdessä Petjan kanssa. Kiitän lämpimästi tehtävää hyvin hoitanutta Jarmo Kantosta, joka siirtyy ylilääkäriksi ulkoistusliiketoimintaan, sanoo johtaja Laura Räty.

Petja Orre on valmistunut terveydenhuollon erikoislääkäriksi 2019 Helsingin yliopistosta ja sitä ennen vuonna 2013 Itä-Suomen yliopistosta lääkäriksi.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

 1. Kuljettaja menetti auton hallinnan Tuusulan Hämeentiellä – törmäsi liikennemerkkiin ja ajautui vastaantulevien kaistalle
 2. Henkilö: Raju polvivamma päätti järvenpääläisen Heli Takon, 21, kilpavoimistelu-uran – tie vei huipulle pukusuunnittelijaksi ja Nasan fyysikoksi: "Tekisin tätä ilmaiseksikin"
 3. Näköislehdessä tänään: Jukka Ylitalon autokokoelman arvo jo satojatuhansia – "Ensisijaisesti ostan näitä kiinnostuksen takia"
 4. Kunnan suunnitelmat rakentaa kerrostaloja pientaloalueen viereen sai asukkaat suunniltaan Tuusulassa – "Toiveitamme ei ole kuunneltu"
 5. Juniorijalkapalloilun suurkatselmukseen Helsinki Cupiin osallistuu alueelta 60 joukkuetta
 6. Maailman tunnetuimpiin elokuvasäveltäjiin kuuluva Ennio Morricone on kuollut
 7. Aatu Rädystä ensimmäinen suomalainen ykkösvaraus? "Se olisi suuri kunnia"
 8. Tekstiviestit: Kiitos uudesta pyörätiestä
 9. Intiassa on nyt kolmanneksi eniten koronavirustartuntoja maailmassa
 10. Kansanedustaja Emma Kari sai kolmannen lapsensa
 11. IS: Televisiokuuluttaja Arja Tuomarila on kuollut 78-vuotiaana
 12. Poliisi tutkii Tampereen Haapalinnassa lauantaina sattunutta välikohtausta tappona – nelikymppinen mies sai surmansa
 13. Kiinnostaako klassikkoautoon sijoittaminen, mutta et halua törsätä jättisummia? Hyvän sijoitusauton voi saada jopa muutamalla tonnilla, vinkkaa asiantuntija – "En pelkäisi ostaa nyt Bemarin tai Mersun nuorempia sporttiversioita"
 14. Jaguar E-type, Cadillac Eldorado, Aston Martin... Sijoittajakonkari Jukka Ylitalo, 56, sijoittaa klassikkoautoihin – "Auton muotoja ja tekniikkaa voin tutkia ja ihailla tuntikaupalla"
 15. Lukijalta: Uutta Tuusulaa?

Näytä lisää

Luetuimmat

 1. Keravan Prisman pahoinpitely on aiheuttanut "tunteikasta kirjoittelua sosiaalisessa mediassa"
 2. Nuori ajoi mopoautolla pylvääseen Järvenpäässä
 3. Tässä Keski-Uusimaan viikon luetuimmat jutut – miesjoukko piinaa huoltoaseman asiakkaita ja Järvenpään kaupungintalo puretaan
 4. Hyvinkäällä lauantaiyönä kuolemaan johtanut onnettomuus
 5. Arvokasta kulttuurihistoriaa konservoidaan esiin seinistä Järvenpäässä – "Hän on nyt pinnalla"
 6. Kunnan suunnitelmat rakentaa kerrostaloja pientaloalueen viereen sai asukkaat suunniltaan Tuusulassa – "Toiveitamme ei ole kuunneltu"
 7. Järvenpään poliisiasema elinkaarensa päässä – ratkaisu uusista tiloista löytymässä? "Mitään päätöksiä ei ole tehty"
 8. Jokelassa pillastuneita hevosia vapaalla jalalla – ilveksen epäillään hyökänneen hevosten kimppuun
 9. Hurja tulipalo kerrostalossa Järvenpään Prismaa vastapäätä – parvekkeelle paenneet saatiin alas nostolava-autolla: "Siellä on seinät ja katot aivan mustana"
 10. Koira sai lieden päälle ja aiheutti tulipalon
 11. Näköislehdessä tänään: Jukka Ylitalon autokokoelman arvo jo satojatuhansia – "Ensisijaisesti ostan näitä kiinnostuksen takia"
 12. Melkein joka taloudessa on kaapeissa hylättyä elektroniikkaa, vaikka se olisi arvokkainta kierrätystavaraa
 13. Avoterassin saa rakentaa ilman minkäänlaista lupaa – lasittaminen voi syödä rakennusoikeutta
 14. Vaikuttava taidekokonaisuus valmistui Ahjon purkutaloon – 94 taiteilijan teokset pian yleisön nähtäville: "En ole aikaisemmin tehnyt tällaista"
 15. Järvenpään yhteiskoulun moduulit siirretään – 14 kilometrin kiertoreitti aiheuttaa haittaa liikenteelle

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.