Maltti on valttia myös kesän kokoontumisissa

Järvenpään Rantapuistossa nautitaan yhteisöllisyydestä tänä kesänä turvavälit huomioiden. Sauvo Jylhä

Järvenpään Rantapuisto tarjoaa myös koronakesänä kivan paikan tapahtumien järjestämiseen ja avoimeen oleskeluun.

Kävelykatu Janne ja tori lukeutuvat vireään keskustaan, ja jonka tapahtumia koordinoi Sykettä ja sinfoniaa ry.

Torin ja kävelykatu Jannen ulkoilmakirppikset ovat keskiviikkoiltaisin 10.6. alkaen kello 15–19 ja lauantaisin kello 7–15.

Heinäkuun lopussa jokavuotinen Meidän Festivaali levittäytyy Tuusulanjärven ympärille.

Vanhankylänniemen kartanomiljöössä avautuu keskiviikkona 15.7. Kartanon Kahvila poikkeusjärjestelyin.

Avoin nuorisotalo on perjantaisin avoinna kello 16–21 Rantapuistossa kesäkuun alkupuolella.

Maanantaina 15.6. nuoret voivat ennakkovarauksella kokeilla myös SUP-lautailua. Lauantaina 13.6. alkaa JäPS:n futiskausi.

– Järvenpään tapahtumien tekijät eivät lannistu, ja näyttää siltä, että ”poikkeustapahtumien” kesästä on tulossa vilkas ja mielenkiintoinen, Järvenpään kaupungin uusi tapahtumatuottaja Kristian Schmidt iloitsee.

Kun tutut kesänviettopaikat täyttyvät kaupunkilaisista ja avautuvat myös pienille tapahtumille, niin voi herätä kysymyksiä kuten voiko järjestää perhepiknikin tai miten voi itse järjestää tapahtuman?

Tapahtumanjärjestäjä huolehtii normaalien lupien lisäksi myös tapahtuman virusturvallisuudesta.

Keskeistä tapahtuman järjestämisessä on muun muassa asiakasmäärien rajaaminen sekä hygieniaolosuhteiden luominen turvaetäisyyksillä, riittävällä välineistöllä ja ohjeistuksella.

– Yhtä tärkeää kuin on noudattaa rajoituksia, on muistaa nauttia kesästä. Ja jotta kaikilla olisi kivaa, muistakaa esimerkiksi puistokarkeloinnin jälkeen kerätä omat roskat, Schmidt lisää.

Tutut THL:n ohjeet hygieniasta, turvaväleistä ja kontaktien välttämisestä pätevät myös jatkossa, olipa sitten kyse julkisesta tapahtumasta, kaveriporukan piknikistä tai puistojameista, ohjatusta puistojumpasta tai skeittipuistossa kikkailusta.

Tärkeää on ettei lähde liikkeelle flunssaoireisena ja muistaa että yleisötilaisuuden järjestäjä vastaa tapahtuman turvallisuudesta.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut