Virtuaalinen Kaija Koo muuttuu jälleen myös oikeaksi – perinteinen keikka Tuusulassa heinäkuussa 400 hengen puistokonsertissa

Kaija Koo nousee lavalle Krapin puistossa 18. heinäkuuta. Alueelle mahtuu enimmillään 400 kuulijaa. Warner Music Live

Jouko Tuomas-Kettunen

Krapin Pajassa Tuusulassa eilen perjantaina livestream-keikan vetänyt Kaija Koo nähdään pian myös perinteisellä livekeikalla Tuusulassa.

Laulajatar nousee Krapin puistoon pystytettävälle lavalle lauantaina 18. heinäkuuta.

Alueen yleisökapasiteetti on 400 henkilöä.

– Tuusulan Rantatie on ollut sydämeni koti aina. Nyt saan esiintyä melkein kotiportaillani. Tutut rakkaat maisemat, joissa on musiikilliset muistoni. Mulle tämä on tärkeä asia erityisesti nyt, jotain pysyvää ja turvallista. Tulkaa mukaan tälle matkalle, kypärää ei tarvitse. Laittakaa striimaukset kaakkoon! Sydän ja muistot peliin!

Näin Kaija Koo tunnelmoi ennen perjantaista virtuaalikeikkaansa Pajan kotisivuilla. Helsinkiläistyneellä laulajattarella on edelleen omakotitalo myös Tuusulan Rantatiellä.

Livestriimin tuotti ohjelmatoimisto Warner Music Live. Heinäkuun esiintyminen puolestaan kuuluu Pajan kesäkonserttien sarjaan, joka julkistettiin perjantaina.

Nyt saan esiintyä melkein kotiportaillani.

Laulaja Kaija Koo

Kaija Koon kesäkeikka kuuluu suven harvinaisten tapahtumien joukkoon.

Koon virallisten kotisivujen mukaan hänen seuraava keikkansa on vasta 2. lokakuuta Naantalissa.

Krapin Pajan konsertit siirtyvät heinäkuuksi kokonaan ulos, kun Pajan viereen rakennetaan esiintymislava. Puiston konserttialue on suunniteltu niin, että alueella voidaan pitää huolta turvaväleistä. Jokaiselle konserttiseurueelle on varattu ja merkitty oma paikka.

Kaija Koon lisäksi kesäkonserteissa esiintyvät Anssi Kela, Vesterinen yhtyeineen, Ida Paul & Kalle Lindroth, trio Mike Monroe, Sam Yaffa ja Costello Hautamäki, Erja Lyytinen, Tuure Kilpeläinen & Kaihon Karavaani, Olavi Uusivirta, Steve´n´ Seagulls, Happoradio ja Pepe Willberg.

Konsertteihin Paja on laatinut tarkat turvallisuusohjeet koronan takia.

Kaija Koo keikalla Krapin Pajassa lauantaina 18.7. kello 19. Liput tulevat myyntiin tänään lauantaina 6.6. Liput 35 euroa. (verkkokauppa.krapi.fi). Lippuja voi lunastaa myös hotellin vastaanotosta. Lippuja konserttiin myydään ainoastaan ennakkoon. Lisätietoa ja turvallisuusohjeet: krapinpaja.fi/

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.