Never Stop Run lauantaina Järvenpäässä – tai missä ikinä haluat

Never Stop Runin Salla Niemelä, Viktor Andersson ja Ellen Vikman näyttävät kukin oman, persoonalliseen tyylinsä. Järvenpään Nuorkauppakamari

Kun kaikki mahdolliset virtuaalitapaamiset on jo kokeiltu kotisohvalta, on aika lähteä yhdessä ulos liikkumaan.

Never Stop Runin projektipäällikkö Ellen Vikmanin idea sai kannatusta Järvenpään Seudun Nuorkauppakamarin puheenjohtaja Salla Niemelältä ja moniosaaja Viktor Anderssonilta.

– Tapahtuma polkaistiin käyntiin pika-ajassa ja kovalla työllä, mutta olemme hyvin innoissamme ja toivomme, että saamme järjestää Never Stop Run -juoksutapahtuman myös ensi vuonna, kertoo Vikman.

Järjestäjille on tärkeää, että mukaan voivat osallistua kaikki, eikä juokseminen ole edellytys päästä mukaan.

– Toivomme, että tapahtuma innostaa ihmisiä liikkumaan, ja että tapahtuma vastaa edes vähän ihmisten kaipuuseen osallistua kesätapahtumiin, Vikman kiteyttää.

Never Stop Run on virtuaalinen juoksutapahtuma, jossa osallistuja voi valita itse juoksumaaston ja matkan pituuden.

Osallistua voi kävellen, juosten tai omien mahdollisuuksien mukaan. Mikäli haluaa kilpailla virallisilla kisamatkoilla, jotka ovat 5, 10, ja 21 kilometriä tai maraton, niin osallistuja mittaa oman suorituksensa GPS-sovelluksella ja jakaa tuloksen järjestäjille.

Voittajat saavat hyvän olon lisänä pienet palkinnot.

Osallistumismaksu kilpailuun on 8 euroa.

Osa tapahtumatuotoista suunnataan järvenpääläisen seuratoiminnan tukemiseen Jääurheiluseura Haukoille, Järvenpään Latu ry:lle ja Keski-Uudenmaan Yleisurheilulle.

Kilpailuun osallistuvien tulee tehdä ja ilmoittaa suorituksensa lauantaina 13. kesäkuuta kello 6–18 välillä.

Tapahtumapäivänä lauantaina 13.6. kello 10–18 Järvenpään Rantapuistoon pystytetään #neverstop2020 -teltta, jossa osallistujille on tarjolla pieniä virvokkeita sekä Never Stop -fiiliksen nostatusta.

Teltta voi olla siis joko oman reitin alku- tai loppupisteenä ja jossa voi tavata myös tapahtumajärjestäjiä.

Palkintojen arvontaan otetaan mukaan 13.6. mennessä kaikki #neverstop2020 -tägiä tai @neverstoprun2020 -mainintaa käyttäneet.

Yhteistyökumppaneina ovat järvenpääläiset urheiluseurat ja järjestöt Jääurheiluseura Haukat, Järvenpään Latu ry ja Keski-Uudenmaan Yleisurheilu, joille suunnataan osa tapahtumatuotoista.

Pääyhteistyökumppanina toimii Järvenpään kaupunki ja yrityspuolelta Reactored, Tokmanni sekä Intersport Järvenpää.

Ilmoittautumisia on tullut muun muassa Järvenpäästä, Vantaalta sekä Sveitsistä.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut