Nyt yleisö valitsee Puistobluesin pääesiintyjät – lähetä somessa kuva piknik-viltistäsi!

Piknik-tunnelmaa kesän 2017 Puistobluesin pääkonsertista Vanhankylänniemestä. Nyt bluesyhdistys pyytää kansalaisilta tuoreita kuvapäivityksiä tämän lauantain tunnelmista. – Viritä kaiuttimet ulos, mökkilaiturille, perunamaan nurkkaan tai autotallin hämärään. Anne Kanerva

Jouko Tuomas-Kettunen

Bluesyhdistys pyytää kansalaisia lähettämään lauantaina kuvia ja fiilistelemään Puistobluesin tunnelmissa, vaikka oikea tapahtuma onkin tältä kesältä peruttu.

– Nyt sinulla on mahdollisuus tuoda Puistobluesiisi artistiksi juuri se, josta olet aina haaveillut, yhdistys kannustaa Facebook-sivuillaan.

– Viritä kaiuttimet ulos, mökkilaiturille, perunamaan nurkkaan, autotallin hämärään. Sinne, missä ikinä haluatkaan oman Puistobluesisi viettää. Levitä viltti ja nauti piknikistä kavereiden tai perheen kesken. Kenties paras oma Puistoblues syntyy grillaillen tai kotisohvalla fiilistellen?

Myös festivaalipäällikkö Miikka Porkka kannustaa jakamaan kokemuksia.

– Ideana on, että kaikki voivat pitää bluespiknikin vaikka kotipihalla kera eväiden, juomien ja bluesia kuunnellessa.

Järvenpään Puistobluesin pääkonsertti piti olla tämän viikon lauantaina Vanhankylänniemessä.

Bluesyhdistys korostaa viestissään, että se haluaa kantaa vastuunsa ja pitää huolta yleisönsä ja talkoolaisten terveydestä.

– Haastammekin jokaisen viettämään bluesviikkoa etänä, toki voimassa olevien säädösten mukaisesti.

Jokainen voi postata kuvia tai videoita henkilökohtaisesta bluesfestivaalista Puistobluesin Facebookin tapahtumasivuille ja Instagramiin (#puistoblues, #omapuistoblues2020 ja #inthemood).

– Kerro meille sanoin ja kuvin, mitkä ovat juuri ne teidän porukkanne Puistoblues-perinteet.

Tällä piknik-viltillä kuunnellaan muun muassa Puistobluesin juhlalevyä Puistoblues 25th Anniversary Album. Jouko Tuomas-Kettunen

Bluesyhdistys on avannut myös Puistobluesin virallisen verkkokaupan (www.supportblues.fi), jossa myynnissä ovat vuoden 2020 Cancelled-paidat.

Puistoblues on järjestetty Järvenpäässä tähän mennessä yhtäjaksoisesti vuodesta 1978. Nyt järjestäjät keskittävät voimansa siihen, että festivaali toteutuu ensi vuonna entistäkin hienompana tapahtumana. Ensi kesän liput ovat jo nyt myynnissä.

Puistobluesin pääkonsertissa Vanhankylänniemessä piti esiintyä muun muassa Lance Lopez, 22-Pistepirkko ja kotimainen erikoiskoonpano Husband.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut