Elisa kehittää verkkonsa kattavuutta Keski-Uudellamaalla – katso yltääkö uusi verkko kotiisi!

Kuvituskuva. Mete Sasioglu

Nalle Nieminen

Elisa on kehittänyt verkkonsa kattavuutta jo kuluvan vuoden alkupuoliskolla Keravalla Kytömaan, Järvenpäässä Kinnarin ja Tuusulassa Aimolan alueilla. Nyt mobiiliverkon kapasiteettia on parannettu ja verkkoa on laajennettu niin, että on mahdollisuus hankkia jopa gigan nopeuden tarjoava yhteys.

Keravalla Elisan verkkoa on vahvistettu Kytömaalla, Killassa, Kurkelassa, Saviolla, Lapilassa, Ilmarisissa, Virrenkulmassa, Päivölänlaaksossa, Sompiossa, Jäspilässä, Koivikossa, Jaakkolassa ja Myllynummella.

Järvenpäässä verkkoa on vahvistettu Kinnarissa, Terholassa, Lepolassa, Wärtsilässä, Loutissa, Pöytäalhossa, Tahvolassa, Satumetsässä, Isokydössä, Pajalassa, Haarajoella, Kyrölässä, Kaakkolassa, Pietilässä, Nummenkylässä, Saunakalliossa ja Ristinummella.

Tuusulassa vastaavat sijainnit ovat Aimola, Rajalinnan teollisuusalue, Lahelanpelto, Pekkola, Mäyräkorpi, Lepola, Paijala, Maantiekylä, Rajalinnan teollisuusalue, Perttu, Mahlamäki, Kalliopohja, Riihikallio, Klaavonkallio, Hyrylä, Sula, Korpikylä, Uusikylä, Amer, Lahela, Murto, Jusslan teollisuusalue, Alho, Krapi, Vaunukangas, Mattila, Kellokoski, Savikulma, Roinilanpelto ja Holjamäki.

Mäntsälässä verkko on elämänsä kunnossa Liettonojassa, Männikössä ja Kapulissa.

Nurmijärven verkko hymyilee Ropakossa, Ihantolassa, Lepsämässä, Parkkimäessä, Mäntysalossa, Kuusimäessä, Järvihaassa, Valta-akselilla, Kalkerissa, Pikimetsässä, Metistössä, Pukkilassa, Klaukkalassa, Viirinlaaksossa, Gunnarissa, Matkussa, Puistolassa, Vaaksissa, Urttilankulmassa, Isokalliossa sekä Karhunkorvessa.

Elisan verkon saatavuustiedot löytyvät osoitteesta www.elisa.fi/kuuluvuus.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut