Kuuma-kunnat vahvasti mukana Tuusulan asuntomessujen humussa – elämää Kuuma-seudulla verrataan grillijuhliin

Tuusulan asuntomessualue maaliskuun lopulla. Arkisto/Kari Kohvakka

Nalle Nieminen

Hyvinkäästä, Järvenpäästä, Kirkkonummesta, Keravasta, Mäntsälästä, Nurmijärvestä, Pornaisista, Sipoosta, Tuusulasta ja VIhdistä koostuva Kuuma-seutu pitää lippuaan korkealla elokuussa järjestettävillä Tuusulan asuntomessuilla.

Tuusula on tänä vuonna Kuuma-seudun puheenjohtajakunta.

Messuilla on mahdollista tutustua jokaiseen Kuuma-kuntaan ja saada lisätietoa asumisesta sekä seudun muusta tarjonnasta.

Kunnat houkuttelevat uusia asukkaita alueelleen tarjoamalla hyvät elämisen puitteet ja välittömän tunnelman – kuin olisi grillijuhlissa.

Tuusulan kunnalla on tänä vuonna Kuuma-seudun puheenjohtajuus.

– Idea grillijuhlista lähti mielikuvista, millaista Kuuma-seudulla on asua ja mitä mahdollisuuksia tarjoamme asukkaillemme. Yhdessä mainostoimiston kanssa messutyöryhmämme listasi näitä asioita ja niiden lopputulemana totesimme elämän täällä olevan mukavaa, jopa yhtä juhlaa. Lopputuotteena syntyi konsepti grillijuhlista. Niitä vietämme koko kuukauden Tuusulan asuntomessuilla, kertoo Tuusulan elinvoimajohtaja Kristiina Salo.

Kuuma-seudun yhteistyöjohtaja Antti Kuusela kehuu messutyöryhmää.

– Jokaisesta Kuuma-kunnasta on työryhmään kutsuttu eri alojen asiantuntijoita, jotka vapaaehtoisesti ovat halunneet antaa panoksensa messuyhteistyöhön. Olemme tiiviisti vieneet messuprojektia eteenpäin reilun vuoden ajan ja yhteistyön merkitys kuntien välillä on korostunut. Tässä on ollut ilo olla mukana, hehkuttaa Kuusela.

– Seudulla on tilaa elää, luonto on kaikkialla lähellä ja sujuvat liikenneyhteydet niin pääkaupunkiseudulle kuin muuallekin, Kuusela jatkaa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

 1. Lippalakkivisiirien takana on hymy herkässä – messutyöntekijä toimittaa monta asiaa päivän aikana ja huolehtii turvallisuudesta
 2. Selvitimme kasvomaskipakettien hinnat ja myyntipaikat lähialueella – "Tällä menekillä ei tule ihan heti loppumaan"
 3. Näköislehdessä tänään: Sami Yaffa tyrmistyi paratiisirannan muoviroskasta ja teki sarjakuvakirjansa pahiksesta muovia lisäävän Plastimiehen
 4. Keskustan puoluejohtajaehdokkaita tentattiin Tuusulassa – Kulmuni: "Vallan vuodet tylsistyttävät ajattelua"
 5. Tuusulan asuntomessut: 14-vuotiaan Ida Sipolan teos "Tuusulan ilo" koristaa sähkömuuntamoa – "En olisi ikinä uskonut, että tikku-ukkotyö voi voittaa"
 6. Eemil Helander haluaa juosta, koska siinä vain oma työ ratkaisee
 7. Northug: "Poliisi löysi luotani kokaiinia"
 8. Trump lietsoi valhetta demokraattien varapresidenttiehdokkaan kelpoisuudesta
 9. Tiede- ja kulttuuriministeri Saarikko vaatii kannanotossaan Suomeen toista koronatestausjärjestelmää – "Meidän on tehtävä kaikkemme, että vaihtoehdoksi ei jää vain Suomi kiinni -malli"
 10. Bayern-pelaajien oli vaikea ymmärtää ylivoimaansa – Barcelona jäi täysin saksalaisjyrän alle
 11. Ahdistusta, masennusta, itsemurha-ajatuksia... Kysely valottaa koronapandemian vaikutuksia yhdysvaltalaisten mielenterveyteen – "Aikuiset eivät ole kunnossa Amerikassa"
 12. Uutissuomalaisen debatti: Verkkojätti Amazon on ollut koronakriisin voittaja, mutta tutkija näkee uhkia senkin ympärillä – "Miten käy, jos seuraava katastrofi tapahtuu internetissä?"
 13. Lukijalta: Järvenpää soi -kaupunkifestivaali
 14. Uutissuomalaisen debatti: Tutkija Leena Ilmola-Sheppard listaa kolme pärjäämisen sääntöä Suomen viranomaisille ja yrityksille – "Valitusvirren veisuu luo harvoin menestystä"
 15. Ari Helmisen uutisanalyysi: Korona latistaa SDP:n, keskustan ja kokoomuksen kokousten tunnelman – ja hillitsee pitkien puukkojen yötä

Näytä lisää

Luetuimmat

 1. Keravalla koronatartuntoja 89 – tartuntaketjut on saatu katkaistua
 2. Järvenpää suosittelee kasvomaskien käyttöä sisäisessä joukkoliikenteessä – Keusote ohjeistaa pian tarkemmin
 3. Keusoten puhelinpalvelu ruuhkautunut – osa takaisinsoitoista venyy seuraavaan päivään
 4. Keravalla ei aikailtu: vähävaraisten maskit jakoon jo maanantaina – Keusoten "maskiryhmä" vasta pohtii, missä ja miten maskeja jaetaan
 5. Kaija Koo julkaisee uuden singlen – "Toivottavasti uusi kappaleeni pysäyttää miettimään elämän ainutkertaisuutta"
 6. Halaavat varkaat iskeneet useaan otteeseen: "Ovat hyvin vikkeliä ja taitavia toimissaan"
 7. Järvenpään talousohjelmaa on tarvetta kiristää vielä lähes 12 miljoonalla eurolla – keinovalikoima laajin opetuksessa ja kasvatuksessa
 8. Tuusulan asuntomessut: 14-vuotiaan Ida Sipolan teos "Tuusulan ilo" koristaa sähkömuuntamoa – "En olisi ikinä uskonut, että tikku-ukkotyö voi voittaa"
 9. Topi Raitanen juoksi Monacon Timanttiliigassa este-ennätyksensä
 10. Iskelmätähti katkaisi hoivakodin korona-arjen
 11. Kertakäyttömaskien määrä kasvaa vauhdilla – miten ne pitäisi käytön jälkeen hävittää? Ainakaan yhteen paikkaan niitä ei saa laittaa, varoittaa asiantuntija
 12. Peltolan asukkaat ovat kyllästyneet Ohratie 1:n levottomuuksiin: "Asuntomurtoja, autorallia ja murhapidätyksiä" – poliisi ja kaupunki lähes toimettomina
 13. Näköislehdessä tänään: Leipä tuli jo uudelleen, onko seuraavaksi makkaran vuoro?
 14. Sahankulman risteyskolarin ambulanssi oli hälytysajossa matkalla sairaalaan – potilas vaihdettiin "lennossa" ehjään ambulanssiin
 15. Tuusulan kuntapomoa epäillään rikoksista – "Ex-puolison mustamaalausta"

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.