Kuuma-kunnat vahvasti mukana Tuusulan asuntomessujen humussa – elämää Kuuma-seudulla verrataan grillijuhliin

Tuusulan asuntomessualue maaliskuun lopulla. Arkisto/Kari Kohvakka

Nalle Nieminen

Hyvinkäästä, Järvenpäästä, Kirkkonummesta, Keravasta, Mäntsälästä, Nurmijärvestä, Pornaisista, Sipoosta, Tuusulasta ja VIhdistä koostuva Kuuma-seutu pitää lippuaan korkealla elokuussa järjestettävillä Tuusulan asuntomessuilla.

Tuusula on tänä vuonna Kuuma-seudun puheenjohtajakunta.

Messuilla on mahdollista tutustua jokaiseen Kuuma-kuntaan ja saada lisätietoa asumisesta sekä seudun muusta tarjonnasta.

Kunnat houkuttelevat uusia asukkaita alueelleen tarjoamalla hyvät elämisen puitteet ja välittömän tunnelman – kuin olisi grillijuhlissa.

Tuusulan kunnalla on tänä vuonna Kuuma-seudun puheenjohtajuus.

– Idea grillijuhlista lähti mielikuvista, millaista Kuuma-seudulla on asua ja mitä mahdollisuuksia tarjoamme asukkaillemme. Yhdessä mainostoimiston kanssa messutyöryhmämme listasi näitä asioita ja niiden lopputulemana totesimme elämän täällä olevan mukavaa, jopa yhtä juhlaa. Lopputuotteena syntyi konsepti grillijuhlista. Niitä vietämme koko kuukauden Tuusulan asuntomessuilla, kertoo Tuusulan elinvoimajohtaja Kristiina Salo.

Kuuma-seudun yhteistyöjohtaja Antti Kuusela kehuu messutyöryhmää.

– Jokaisesta Kuuma-kunnasta on työryhmään kutsuttu eri alojen asiantuntijoita, jotka vapaaehtoisesti ovat halunneet antaa panoksensa messuyhteistyöhön. Olemme tiiviisti vieneet messuprojektia eteenpäin reilun vuoden ajan ja yhteistyön merkitys kuntien välillä on korostunut. Tässä on ollut ilo olla mukana, hehkuttaa Kuusela.

– Seudulla on tilaa elää, luonto on kaikkialla lähellä ja sujuvat liikenneyhteydet niin pääkaupunkiseudulle kuin muuallekin, Kuusela jatkaa.

Kommentoi

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut