Asuntomessut lisäävät Hyrylän alueen liikennettä – Pysäköintilipun hinta etukäteen ostettuna 10 euroa

Tuusulan asuntomessut järjestetään 3.-30.8.2020. Messut tuovat Hyrylän alueelle lisää liikennettä. Arkisto/Kari Kohvakka

Tuusulan asuntomessujen portit avataan maanantaina 3. elokuuta. Tapahtuma tuo lisää liikennettä Hyrylän alueelle.

Asuntomessujen maksullinen yleisöpysäköinti järjestetään Tuusulan Urheilukeskuksessa osoitteessa Kilpailutie 9.

Asiakaspysäköintialueella on myös erillinen alue moottoripyörien pysäköintiin ja mahdollisuus ajovarusteiden säilytykseen. Pysäköintialueella toimii liikenteenohjaus, josta vastaa Tuusulan Palloseura.

Pysäköintilipun hinta on etukäteen ostettuna 10 euroa ja siihen sisältyy non-stop bussikuljetus pysäköintialueen ja messualueen välillä. Pysäköintialueelta voi myös kävellä tai pyöräillä lainattavalla pyörällä messualueelle.

Kaikilta keskeisiltä sisääntuloväyliltä järjestetään liikenneopastus pysäköintialueelle. Opasteiden asennus on alkanut ja ne asennetaan teiden ja katujen varsille viimeistään noin viikkoa ennen messujen alkamista.

Asuntomessualueen välittömässä läheisyydessä on varattu pysäköintipaikkoja liikuntarajoitteisten, median ja messuilla työskentelevien näytteilleasettajien käyttöön. Polkupyörien pysäköinti on järjestetty messujen sisäänkäynnin läheisyydessä. Tilausajobussien pysäköintialue on osoitettu messualueen ulkopuolelle.

Asuntomessukävijöitä palvelee Keravan aseman ja Hyrylän linja-autoaseman välillä liikennöivä linja 963X.

Linja ajaa Rykmentin puistotietä pitkin ja messuvieraat ja messuilla työskentelevät pääsevät suoraan messuportille.

Kommentoi

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut