Hirsitaloon inspiraatiota asuntomessuilta – tähtijuontaja testasi viikonlopunvieton Tuusulan messumökissä

Tunnettu juontaja ja radiotoimittaja Juuso Mäkilähde rakennuttaa perheelleen ensimmäisen oman talon. Materiaaliksi perhe valitsi hirren.

Nelihenkinen perhe pääsi testaamaan tulevaisuuden asumistaan poikkeuksellisella tavalla heinäkuussa. He asuivat viikonlopun ajan Tuusulassa Honkarakenteen Huomen-talossa ennen sen avautumista kävijöille asuntomessuilla.

– Hirressä sykähdyttää se, että se on luonnonmateriaali, hengittävä, puhdas ja ekologinen. Moderniin hirsirakentamiseen tutustuminen on ollut silmiä avaava kokemus, Mäkilähde hehkuttaa.

Huomen-talossa viehättivät lisäksi tilan tuntu ja urbaani, linjakas arkkitehtuuri sekä mukavuutta ja ekologisuutta lisäävät älyratkaisut.

Mäkilähteen hirsitalon rakentaminen pääkaupunkiseudulle aloitetaan syksyllä.

Kokemuksensa hän aikoo jakaa muidenkin ensi kertaa rakentavien iloksi julkaisemalla rakennusurakasta ensi syksynä podcast-sarjan. Taloprojektin edistyessä luvassa on myös sarja Youtubeen.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut