Tuusula kutsuu naapurit asuntomessuille ja kuumiin grillijuhliin

Tuusulan pormestari Arto Lindberg Sauvo Jylhä

Toimitus

Tuusulan kunta vierailee naapurikunnissa keskiviikkona 29.7. ja perjantaina 31.7. Keskiviikkona Tuusulan teltta löytyy kello 16−19 Järvenpään iltatorilta. Telttailemassa ovat Tuusulan pormestari Arto Lindberg ja Järvenpään oma kaupunginjohtaja Olli Naukkarinen.

− Tulemme kylään Järvenpään torille houkuttelemaan asukkaita 3.8. käynnistyville Tuusulan asuntomessuille ja koko asuntomessujen ajan KUUMA-kuntien kontilla jatkuviin grillijuhliin, pormestari Arto Lindberg kertoo tiedotteessa.

− Asuntomessut tuovat näkyvyyttä myös muille alueen kunnille. Toivotamme asukkaat tervetulleiksi myös tänne Järvenpäähän, kaupunginjohtaja Olli Naukkarinen sanoo.

Perjantaina Tuusulan kunnan edustajia tapaa taas puolestaan aamuliikenteessä Keravan juna-asemalla kello 7−8. Keravalta pääsee suoraan HSL:n bussilla asuntomessualueelle.

Asuntomessut järjestetään 3.−30.8.2020 Tuusulassa. Turvallisen messukokemuksen varmistamiseksi lippuja on saatavilla rajoitetusti ja ne myydään päivä- ja aikaperusteisesti ennakkoon.

KUUMA-seudun kunnat ovat messuilla läsnä omalla kontillaan, heti Tuusulan messutaloa vastapäätä.

Toivomme kävijöitä etenkin pääkaupunkiseudulta ja muualta Uudeltamaalta tutustumaan KUUMA-alueen monipuoliseen asumisen tarjontaan.

Antti Kuusela

− Toivomme kävijöitä etenkin pääkaupunkiseudulta ja muualta Uudeltamaalta tutustumaan KUUMA-alueen monipuoliseen asumisen tarjontaan. Alueelta löytyy jokaisen elämäntilanteeseen ja kukkarolle sopiva asumismuoto, toteaa KUUMA:n yhteistyöjohtaja Antti Kuusela kertoo tiedotteessa.

− KUUMA-kuntien teemana messuilla on ”Elämä on grillijuhla”. Grillijuhlia on tarkoitus jatkaa KUUMA-kunnissa. KUUMA-seutu houkuttelee uusia asukkaita alueelleen tarjoamalla hyvät elämisen puitteet ja välittömän tunnelman – kuin olisi grillijuhlissa, tiivistää Tuusulan elinvoimajohtaja Kristiina Salo.

Kommentoi

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut