Yksi nuori kuollut liikenneonnettomuudessa Tuusulassa, toinen kriittisessä tilassa

Kuvituskuva. Sirkku Aalto
Heikki Löfman

Heikki Löfman

Poliisi tiedottaa yhden nuoren kuolleen liikenneonnettomuudessa Tuusulan Maisalantiellä varhain lauantaiaamuna.

Puoli viiden aikaan tapahtuneessa onnettomuudessa henkilöauto suistui jokeen.

Pelastuslaitos teki onnettomuuspaikalla pelastussukellusta, jolla varmistettiin, että kaikki autossa olleet saatiin ulos autosta.

Autossa oli kuljettajan lisäksi kolme matkustajaa, jotka ovat iältään 21–23-vuotiaita. Heistä yksi on menehtynyt. Loput loukkaantuivat onnettomuudessa, ja heidät toimitettiin sairaalaan hoidettavaksi. Yksi loukkaantuneista on kriittisessä tilassa.

Pelastuslaitos kiittää omassa tiedotteessaan paikalla olleita henkilöitä "esimerkillisestä ja henkeäpelastavasta toiminnasta onnettomuuspaikalla ennen pelastuslaitoksen saapumista kohteeseen".

Maisalantie oli onnettomuuden takia katkaistuna liikenteeltä noin tunnin ajan.

Poliisin tutkijalautakunta on käynyt tutkimassa onnettomuuspaikan, ja poliisi tutkii onnettomuuteen johtaneita syitä. Rikosnimikkeet tarkentuvat tutkinnan edetessä.

Poliisi tiedottaa asiasta lisää maanantaina 3.8.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Luetuimmat

 1. Marraskuussa kadonneen Teemu Koskisen ruumiin löytöpaikaksi varmistui sadevesikaivo Järvenpäässä – KRP: "Viimeiset tutkimustulokset tulevat elokuussa, sitten olemme vielä viisaampia"
 2. Kaksi uutta koronavirustartuntaa Keusoten alueella viime viikolla
 3. Nuori motoristi pakeni poliisia – kaahausta kevytväylällä ja päin punaisia
 4. Tuusulan asuntomessut: Pienet tontit puistojen reunoilla – Keravan uusille asukkaille piti osoittaa, ettei kotikaupunki ole vain nukkumalähiö
 5. Tuusulan asuntomessut: Viiden vuoden valmistelu huipentui Tuusulassa – messuportit avattiin yleisölle: "Tulee vilkas elokuu"
 6. Yksi nuori kuollut liikenneonnettomuudessa Tuusulassa, toinen kriittisessä tilassa
 7. Järvenpään suosittu kesäkirppis ja Lahdenväylällä sattunut nokkakolari – tässä Keski-Uusimaan viikon luetuimmat jutut
 8. Tuusulan asuntomessut: Tapettia ikivanhalla tavalla – Japanista kotoisin oleva vesiliukoinen kangastapetti on akustinen
 9. Tuusulan asuntomessut: Tuusula päihitti Ylöjärven: vuonna 2000 tehty kävijäennätys on edelleen voimassa
 10. Tuusulan asuntomessut: Iso ruokapöytä ei ole enää olohuoneen fokus – kotitoimiston kalusteet ovat kevyitä ja helposti siirreltävissä ja taloteknologia maustaa etätyöntekoa
 11. Poikkeusajan Meidän festivaali keräsi 700 kuulijaa – "Meillä oli teitä kova ikävä"
 12. Marraskuussa kadonneen Teemu Koskisen ruumis on löytynyt läheltä katoamispaikkaa Järvenpäässä – KRP: "Tapausta tutkitaan edelleen rikoksena"
 13. Tuhannet vastustivat koronarajoituksia Berliinissä, poliitikko leimasi protestoijat covidiooteiksi
 14. Näköislehdessä tänään: Seksi ei ole koskaan kiinnostanut Outi Lähdettä – Pyrkii lisäämään tietoisuutta aseksuaalisuudesta
 15. Avoterassin saa rakentaa ilman minkäänlaista lupaa – lasittaminen voi syödä rakennusoikeutta

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.