Marraskuussa kadonneen Teemu Koskisen ruumiin löytöpaikaksi varmistui sadevesikaivo Järvenpäässä – KRP: "Viimeiset tutkimustulokset tulevat elokuussa, sitten olemme vielä viisaampia"

Kuvituskuva. Teemu Vestovuo

Nalle Nieminen

Viime vuoden marraskuussa kadonneen Teemu Koskisen ruumis löydettiin kuluneen kesäkuun puolivälissä sadevesikaivosta Järvenpäässä. Nyt poliisi avaa tilannetta tarkemmin.

– Tapauksen tutkinta on edennyt todella hyvin, ja voimme paljastaa lisää, kertoo Keskusrikospoliisin rikoskomisario ja Teemu Koskisen tapauksen tutkinnanjohtaja Sanna Springare.

Vuonna 1990 syntyneestä Koskisesta tehtiin viimeinen havainto Järvenpään Peltolantien lähistöllä 8.11.2019 kello 17.30 aikaan.

Poliisi löysi miehen sittemmin kuolleena 11. kesäkuuta 2020.

– Paikalla oli viranomaisoperaatio kesäkuussa, kun ruumis löytyi. Nyt vainaja on tunnistettu ja tilanne jatkuu edelleen rikostutkintana, selittää Springare.

Miehen huhuttiin päätyneen sadevesikaivoon, kun poliisi oli tiedottanut 15. kesäkuuta ruumiin löytyneen katoamispaikan läheltä.

Tarkaksi löytöpaikaksi Springare vahvistaakin nyt somessa paljon spekuloidun sadevesikaivon Salpatien ja Peltolantien risteyksessä Järvenpään Peltolassa.

Springaren mukaan ketään ei ole vangittuna tällä hetkellä tapaukseen liittyen.

– Epäiltyjä on vielä siihen asti, kunnes varmistumme tilanteesta, korostaa Springare.

Suurempaan varmuuteen ei välttämättä ole pitkäkään aika, sillä Keskusrikospoliisille on luvattu viimeisiä tutkimustuloksia elokuussa.

– Odotamme vielä oikeuslääketieteen kuolemansyyn selvittämisen tuloksia. Niiden saavuttua olemme kuun lopulla varmasti paljon viisaampia. Katsotaan, mitä käteen jää, tiivistää Springare.

Springare ei suostu kommentoimaan kuolemansyyn selvittämisen tämänhetkistä tilaa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.