Uimahalli aukeaa Keravalla elokuun lopulla – kuntosalin hinnat laskevat

Keravan uimahalli ovensa elokuun 24. päivä. Anton Soinne

​Keravan uimahalli avataan maanantaina 24.8., kaupunki tiedottaa.

Seuraavana maanantaina 31.8. alkavat ohjatut ryhmät, joihin ilmoittautuminen alkaa tiistaina 11.8. kello 12. Maauimala jatkaa uimahallin avaamisen jälkeen rajoitetuin aukioloajoin sunnuntaihin 30.8. asti.

Uimahallin aukioloajat muuttuvat niin, että jatkossa halli on auki seuraavasti: ma klo 6–21, ti klo 11–21, ke–pe klo 6–21 ja la–su klo 10–20.

Myös uimahallin kuntosali avataan maanantaina 24.8. ja hintoja on laskettu. Aikuisen kertakäynnin hinta on jatkossa 7,5 euroa ja alennusryhmän 4 euroa. Aikuisen kymmenen kerran sarjaranneke maksaa 67,5 euroa ja alennusryhmän 36 euroa.

Alennusyhmille on jatkossa mahdollista ostaa myös vuosikortti tai 50 kerran sarjaranneke. Kuntosalikäyttäjillä on myös mahdollisuus uimiseen samaan hintaan.

Uimahallissa on kesän aikana suoritettu uuden rakennuksen käyttöönottoon liittyviä takuukorjauksia. Naisten höyrysauna on uusittu kokonaisuudessaan, altaiden rikkinäisiä laattoja on korjattu sekä 25 metrin altaaseen ja monitoimialtaaseen on lisätty käsijohteita. Lisäksi hallin vedenkäsittelytekniikka on huollettu. Syksyn aikana saunoihin lisätään kannattimia ja ilmastointia säädetään.

Uimahallissa ei ole kävijämäärärajoitteita, mutta turvaväleihin ja hygieniaan kiinnitetään erityistä huomiota kaikissa tiloissa.

Uimahalliin tulee lähteä vain terveenä ja hygieniaohjeita on noudatettava tarkasti. Saunat ja höyrysaunat ovat käytössä, mutta turvavälit pyydetään huomioimaan myös niissä. Tarvittaessa asiakasmäärää voidaan rajoittaa esimerkiksi pukutiloissa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.