Keravan seurakunnan sururyhmä alkaa lokakuussa – "Tällaista kokemusta jakamisesta ei muualta saa"

Keravan seurakunnan sururyhmä alkaa kokoontua 14.10. alkaen. Kuvituskuva. Sirkku Aalto

Keravan seurakunnassa alkaa suljettu vertaistukiryhmä, jossa on mahdollista puhua läheisen kuoleman herättämistä ajatuksista ja jakaa tunteita muiden surevien kanssa. Sururyhmä kokoontuu keskiviikkoisin 14.10. alkaen kello 18–19.30 seurakuntakeskuksen kappelissa, Papintie 6.

Mukaan mahtuvat niin läheisensä hiljattain menettäneet kuin nekin, joilla menetyksestä on jo aikaa. Ilmoittautuminen tapahtuu ottamalla yhteyttä sururyhmän ohjaajaan, pappi Asta Koposeen 20.9. mennessä p. 0400 378 042 tai asta.koponen@evl.fi. Toisena ohjaajana on diakoniatyöntekijä Anna Rauhala.

Keväällä sururyhmään osallistunut Arto Nivalainen sai ryhmästä henkistä tukea jaksamiseensa sekä surutyönsä tekemiseen.

– Ryhmässä jokainen tekee itsenäisesti omaa surutyötään, mutta samalla tarjotaan henkistä tukea muille ja saadaan sitä itsekin. Tällaista kokemusta jakamisesta ei muualta saa. Osallistujista muodostuu työryhmä, joka yhdessä työstää kaikkea kokemaansa surutyötä.

Koronavirustilanne saattaa aiheuttaa muutoksia ryhmän kokoontumiseen. Ajantasaiset tiedot kannattaa aina tarkistaa verkkosivulta www.keravanseurakunta.fi/tapahtumat.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut