Päiväkoti- ja kouluverkko nyt! -yleisötilaisuudet ovat vuorovaikutteisia – kerro mielipiteesi

Koulukirjoja pakataan taas pian reppuihin. Anni Nieminen

Millainen päiväkoti- ja kouluverkko Järvenpäähän tarvitaan? Tule kertomaan mielipiteesi kotikaupunkisi tulevista päiväkodeista ja kouluista. Järvenpään päiväkoti- ja kouluverkkoa hahmotettiin toissa vuonna selvityksessä, jota nyt päivitetään.

Ennen loppuvuoden päätöksentekoa toivotaan kaupunkilaisilta näkemyksiä ja kokemuksia siitä, mihin suuntaan päiväkoti- ja kouluverkkoa tulisi niukentuvassa taloustilanteessa kehittää.

Tilaisuudessa on mahdollisuus käydä keskustelua muun muassa koulumatkojen turvallisuudesta.

Päiväkoti- ja kouluverkko nyt! -yleisötilaisuuksiin voi osallistua torstaina 20.8. kello 17–19 Teams-alustalla tai tiistaina 25.8. kello 18–21, Juhani Aho -salissa Järvenpää-talolla tai FB-livenä kaupungin Facebook-tilillä. Mielipiteensä voi kertoa myös MunJäke-palvelussa lokakuuhun 2020 saakka.

Tilaisuudet ovat vuorovaikutteisia ja sisältävät työpajatyöskentelyä eri teemojen mukaan.

Palveluverkkoselvitys päivityksineen etenee lautakuntakäsittelyyn syyskuussa. Kaupunginvaltuusto päättää palveluverkosta ja siihen liittyvästä investointiohjelmasta marraskuussa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.