Kaija Koo julkaisee uuden singlen – "Toivottavasti uusi kappaleeni pysäyttää miettimään elämän ainutkertaisuutta"

Kaija Koo esiintyi Järvenpää soi -festivaalilla viime viikon lauantaina.. Jouko Tuomas-Kettunen

Jouko Tuomas-Kettunen

Kaija Koon uusin single julkaistaan 14. elokuuta.

Asiasta kertoi Warner Music Finland tiedotteessaan.

Menneisiin hyviin päiviin ja muistoihin kaipaava Hullut päivät -kappale muistuttaa artistin itsensä mukaan siitä, että elämä on tässä ja nyt.

– Toivottavasti uusi kappaleeni pysäyttää miettimään elämän ainutkertaisuutta. Muistathan biisin, jota kuuntelit joskus rakastuneena tai kun sinulla oli elämäsi hauskimmat bileet?

Kaija Koo kehottaa pistämään sen soimaan.

– Ja olet hetkessä samoissa fiiliksissä. Sisälläsi on tulivuori täynnä rakkautta, iloa, riehakkuutta, liikutustakin. Päällä on vain pieni pölykerros. Ravista se pois ja olet kuin uudesti syntynyt.

Kaija Koo kiittelee biisinkirjoittajia Tiina Vainikaista ja Atso Soiviota siitä, että he näkevät kaipaavien sielujen syvyyksiin ja auttavat kohti uutta riemukasta valoa.

Kaija Koon edellinen single Onnellinen loppu julkaistiin tammikuussa ja se nousi kevään aikana maamme toiseksi soitetuimmaksi radiokappaleeksi.

Kappaleesta tuli monelle korona-ajan voimabiisi, levy-yhtiö toteaa tiedotteessaan.

Helsinkiläistyneellä Kaija Koolla on edelleen talo myös entisessä kotikunnassaan Tuusulassa. Järvenpää soi -festivaalin keikalla hän korosti, miten tärkeällä sijalla Tuusula edelleen on hänen sydämessään.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.