Harrastukset: Partiolaiset esittäytyvät syyskauden alkaessa

Keski-Uudenmaan partiolippukunnat kutsuvat aikuisia tutustumaan syystapahtumiinsa.

Partiolaiset näkyvät syyskauden alkaessa tapahtumissa, joissa huomioidaan erityisesti aikuiset.

Suomen suurimman nuorisojärjestön 65 000 jäsenestä on 20 000 aikuista ja he ovat avainasemassa partiotoiminnan järjestämisessä.

Kiinnostuneille esitellään aikuisten partiotoimintaa ja vapaaehtoismahdollisuuksia Keravalla on Kalevan Kipunoiden infoillassa nuorisotalo Häkillä sunnuntaina 16.8. kello 18, Loitsutie 1.

Tuusulassa Lahelan Palokärjet kutsuvat tutustumisiltaan Nahkelan koululle keskiviikkona 26.8. kello 18.00–19.30, Nahkelantie 397.

Järvenpäässä Kiehiset tarjoavat aktiviteetteja eri ikäisille torstaina 3.9. Rantapuistossa kello 17 ja Järvenpään Metsänkävijät järjestävät kaikille avoimet syyskauden avajaiset lauantaina 5.9. Vanhankylänniemessä.

Partiossa toimivat aikuiset harrastavat itsekin retkeillen ja uusia taitoja hankkien sekä tehden vapaaehtoistyötä esimerkiksi yhdistystoiminnan, tapahtumajärjestämisen tai lasten ja nuorten ohjauksen parissa.

Monet aikuiset aloittavat harrastuksen lastensa kanssa tai muistoissa oma partiokokemus lapsuudesta, mutta yhä kasvavassa määrin mukaan löytää myös luontokokemuksia ja merkityksellistä vapaa-aikaa hakevia uusia harrastajia.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut