Taiteiden yö: Tuusulassa ollaan perjantaina "Ajan aalloilla"

Tuusulan taiteiden yötä vietetään jälleen perjantaina 28.8. Kuva on vuoden 2018 tapahtumasta. Anne Sirvio

Tuusulan Taiteiden Yötä vietetään perjantaina 28.8. Ajan aalloilla -teemalla Tuusulanjärven maisemissa ja Hyrylän keskusta-alueella.

Tapahtumassa on tarjolla ohjelmaa kaiken ikäisille niin sisätiloissa kuin puistoissa ja puutarhoissakin musiikkia, tanssia, sirkusta ja paljon muuta.

Taivaan valaisee kello 21.45 Suomen Asuntomessujen 50. juhlavuoden kunniaksi järjestettävä ilotulitus.

Tuusulan Taiteiden Yö 2020 on valon juhlaa, sillä Sarvikallio valaistaan jälleen valoteoksella, ja Tuusulanjärven tapahtuma-alueen asukkaita kannustetaan valaisemaan omia rantoja ja pihoja illan kunniaksi.

Tuusulan Taiteiden Yö -tapahtumassa otetaan huomioon koronavirustilanteen vaikutukset ja yleisömäärää voidaan tarvittaessa rajoittaa tapahtumapisteissä riittävän turvavälin takaamiseksi.

Tapahtumaan osallistujia pyydetään myös itse huolehtimaan turvaväleistä alueella liikkuessaan.

– Tuusulan Taiteiden Yö 2020 keinuu ajan aalloilla, kokemusten ja elämysten keskellä. Tänä poikkeusvuonnakin tapahtuma tarjoaa monipuolisen ohjelmakattauksen kaikenikäisille upeassa miljöössä, 28 tapahtumapisteessä, tapahtuman tuottaja Tiina Häkkinen-Kohvakka kertoo.

Lisäherkkupaloina Tuusulan Asuntomessuilla voi nautiskella Tuusulan Taiteiden Yö goes Asuntomessut -taidemaistiaisia.

– Nautitaan taiteesta ja valon illasta, koetan elämyksiä samalla, kun huolehditaan turvaväleistä ja toimitaan niin, ettei virus pääse leviämään. Lämpimästi tervetuloa, toivottaa Tiina Häkkinen-Kohvakka.

Tuusulan Taiteiden Yönä myös Tuuskodon, uuden kunnantalon, ovet ovat avoinna tapahtumailtana. Kotorannankujalla sijaitseva kunnantalo avaa ovensa kello 16−19, jolloin voi tutustua muun muassa varattaviin kokoustiloihin ja kunnan toimintoihin ja osallistua Taiteile tontti -arvontaan.

Pormestari Arto Lindberg johdattaa kierrokselle Tuuskodon pääaulasta kello 16.30, apulaispormestari Mika Mäki-Kuhna kello 17.15 ja apulaispormestari Jussi Salonen kello 18.00.

Tuusulan Taiteiden Yön tapahtumapaikkoihin ja ohjelmaan www.taiteidenyo.fi-sivustolla.

Painettua ohjelmalehtistä on Tuusulan kirjastoissa ja Tuusulan Taiteiden Yön tapahtumapisteissä kuten Taiteilijakoti Erkkolassa ja Halosenniemessä. Lehtisiä jaetaan myös asuntomessualueella Tuusula-talolla.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.