Asuntomarkkinakatsaus ja paneeli torstaina asuntomessuilla – Etelä-Suomen Median livelähetys nähtävissä Keski-Uusimaan verkkosivuilla

Tanja-Elina Niemi

Asuntomessujen päälavalla on torstaina asuntomarkkinakatsaus ja asumiseen liittyvä paneeli. Tapahtuman järjestäjä on OP Koti Uusimaa. Katsauksessa kerrotaan, miten asuntokauppa on käynyt koronapandemian aikaan, miltä näyttää asuntokaupan tulevaisuus ja asumisen trendit.

Paneelissa ovat mukana keskustelemassa kansanedustaja Heikki Vestman (kok.), kehitysjohtaja Anne Pallaste (Suomen Asuntomessut), paikallisjohtaja-päätoimittaja Karri Kannala (Etelä-Suomen Media), Liiketoiminta-alueen johtaja Kaisu Christie (OP Asumisen palvelut) ja toimitusjohtaja Tuomas Tyrsky (OP Koti Uusimaa). Juontajana toimii Ella Kanninen.

Asuntomessujen virallinen mediayhteistyökumppani Etelä-Suomen Media live-streamaa tapahtuman. Livelähetystä pääsee seuraamaan osoitteessa www.keski-uusimaa.fi.

Keski-Uusimaa -lehti kuuluu Etelä-Suomen Mediaan.

Asuntomessut ovat viiden vuoden sisään neljä kertaa Uudenmaan kehyskunnissa, joille povataan kasvua. Tuusulan jälkeen Keski-Uusimaa saa messut Keravalle vuonna 2024.

Asuntomarkkinakatsaus ja paneeli Asuntomessujen päälavalla to 27.8. kello 14-15.

Päätoimittaja Kannala: Korona, asuntojen hintataso, liikenneratkaisut ja eläköitymiset eivät edistä muuttamista Helsinkiin vaan sen liepeille

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.