Tuusulan asuntomessut | Kansalaiset lähtevät monesta syystä Tuusulan asuntomessuille – "Oikeita mittasuhteita, vinkkejä sisustukseen ja inspiroitumista"

Asuntomessut jatkuvat Tuusulassa sunnuntaihin saakka.

Mikä houkuttelee messuille?

Veli-Pekka Kiviharju, Tuusula:

– Olen näillä messuilla jo kolmatta kertaa. Olen piirtämässä tyttärelleni taloa Tuusulaan ja asuntomessut on ainoa mahdollisuus nähdä taloja ja asuntoja kalustettuina. Haen vinkkejä ja oikeita mittasuhteita. Minulla on mukana jopa mittanauha.

Riitta Mohtaschemi, Kerava:

– Olen pienestä pitäen kulkenut asuntotapahtumissa, koska äitini on rakennusvalvonta-alalla. Täällä kuvasin miehelleni saunoja. Teemme pientä remonttia kotonamme Virrenkulmassa. Sisustaminen kiinnostaa.

Eetu Tuominen, Masku: – Olen ensimmäistä kertaa elämässäni asuntomessuilla. Haen kodin äänentoistoon ideoita sekä sisustukseen ja rakentamiseen. Voi olla, että teen oman talon 3-5 vuoden sisällä.

Ida Pihlajaniemi, Helsinki:

– Olen täällä inspiroitumassa. Olen sisustusalan yrittäjä ja pitää pysyä ajanhermolla. Pintamateriaalit esimerkiksi kiinnostavat, muun muassa puun käyttö. Sekä epäsuora valaistus. Olen töissä myös näin vapaa-ajalla Tämä on luovaa työtä.

Tatu Tuominen, Masku:

– Nämä ovat minulle kolmannet asuntomessut. Rakensin vuosi sitten omakotitalon ja täältä haen lisävinkkejä. Jotakin aina jää mieleen. Työskentelen laatoittajana ja nimenomaan tilahahmotusta on helpompi tehdä messuolosuhteissa.

Lumi Björn, Helsinki:

– Opiskelen Lahden Muotoiluinstituutissa ja olen harjoittelujaksolla sisustussuunnittelutoimisto idaDesign Oy:ssa. Täällä kiinnostavat erityisesti kohteet Lumitiikeri (7) Finnlogg Hetena (38) ja Villa Fortuna (3).

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut