Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sinkassa on tarjolla ilmaisia puuntaimia – saat valita istutuspaikan

Syksyllä 2019 startannut ympäristö- ja taideprojekti Miljoonan puun talkoot laajenevat tänä vuonna myös Keravalle, kiitos Keravan kaupungin ja Taide- ja museokeskus Sinkan, kertoo kaupunki tiedotteessaan.

Miljoonan puun talkoiden ajatuksena on ilmaisia puuntaimia jakamalla kannustaa jokaista ihmistä luomaan vehreämpää ympäristöä.

Miljoonan puun talkoiden taustalla on taiteilija Nina Backmanin Silence Project -kokonaisuus, joka jokamiehenoikeudesta inspiroituneena nostaa esiin hiljaisuuden, tilan ja luonnon merkitystä ja sen vaikutusta suomalaiseen kulttuurin, arvoihin ja identiteettiin.

Keravalla puuntaimia jaetaan Taide- ja museokeskus Sinkassa 19.−20.9. kello 11−15.30. Tuolloin voit mennä hakemaan oman puun taimesi Sinkasta ja istuttaa sen joko pihallesi tai mökille tai sitten kaupungin kanssa sovituille istutuspaikoille.

Kaupungin valitsemia istutuspaikkoja ovat tuleva asuntomessualue Keravanjoen varressa sekä Kurjenmetsän alue Kalevassa. Kaupungin puutarhurit auttavat taimien istuttamisessa molemmilla istutuspaikoilla sekä lauantaina että sunnuntaina kello 12−16.

Taimia jaetaan niin kauan kuin niitä riittää.