Nordea jatkaa mahdollisuutta päivittäispalveluiden ajanvaraukseen

Kuvituskuva. Anna-Kaisa Kojo

Nordea jatkaa koronaviruspandemian aikana käyttöön otettua mahdollisuutta päivittäispalveluiden ajanvaraukseen Järvenpään konttorilla. Lisäksi konttorilla otetaan käyttöön kahtena päivänä viikossa palveleva pikaneuvonta, jossa on mahdollisuus hoitaa nopeita pankkiasioita ilman ajanvarausta. Muutokset tulevat voimaan maanantaina 14.9.

Koronaviruspandemia on entisestään muuttanut asiakkaiden tapoja hoitaa pankkiasioitaan. Nordean tiedotteen mukaan yhä useampi haluaa hoitaa pankkiasiansa etäyhteyksien välityksellä ja välttää fyysistä asiointia konttorissa.

– Koronaviruspandemian aikana käytössä ollut ajanvaraus pankkiin myös päivittäispalveluasioissa on saanut asiakkailta hyvää palautetta, Nordean Uudenmaan alueen toimipaikanjohtaja Pia Taittonen kertoo tiedotteessa.

Nordea palvelee Keski-Uudenmaan asiakkaita päivittäispalveluasioissa jatkossa Järvenpään konttorissa. Konttorissa voi asioida ilman ajanvarausta tiistaisin ja torstaisin kello 10–16.30. Ilman ajanvarausta pankissa voi hoitaa nopeita pankkiasioita, kuten laskujen maksamiseen ja tunnistautumiseen liittyviä asioita. Näinä aikoina myös esimerkiksi kortin nouto ja uuden tilaaminen on mahdollista.

Ajanvarauksella Järvenpään konttorissa voi jatkossa asioida päivittäispalveluasioissa keskiviikkoisin ja perjantaisin kello 9.30–16.30. Ajanvarauksella konttorissa voi hoitaa asioita, joiden hoitaminen etäpalveluissa tai itsepalvelukanavissa ei ole asiakkaalle mahdollista. Tällaisia ovat muun muassa kuolinpesien asiat, tallelokerosopimuksiin liittyvät asiat, asiakirjojen toimitukset sekä e-palveluihin liittyvät asiat. Ajanvarauksen voi tehdä Nordean asiakaspalvelussa.

Ajanvarauksia Järvenpään ja Keravan konttoreihin asuntolainaneuvotteluihin sekä säästämisen ja sijoittamisen neuvotteluihin voi varata joka päivälle soittamalla Nordea asiakaspalveluun.

Nordean asiakaspalvelu palvelee maanantaista perjantaihin kello 8–20 ja lauantaista sunnuntaihin kello 9–17 numerossa 0200 3000.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut