Järvenpääläinen Willem van Schevikhoven Suomen Yrittäjien valtuuston varapuheenjohtajaehdokkaaksi

Willem van Schevikhoven arkistokuvassa. Riku Larvanto

Uudenmaan Yrittäjät on päättänyt asettaa Suomen Yrittäjien valtuuston varapuheenjohtajaehdokkaaksi järvenpääläisen yrittäjä Willem van Schevikhovenin.

Willem van Schevikhoven, 34, on toiminut yrittäjäjärjestön luottamustehtävissä kahdeksan vuotta ja on Uudenmaan Yrittäjien varapuheenjohtaja. Hänen yrityksensä on Race Performance Oy.

Suomen Yrittäjät valitsee järjestölle valtuuston, hallituksen sekä näille puheenjohtajat ja varapuheenjohtajat liittokokouksessaan lauantaina 17.10.2020.

– Uudenmaan Yrittäjien tilanne on sikäli hyvä, että alueellamme on erinomaisia järjestötoimijoita, jotka sopivat Suomen Yrittäjissä eri tehtäviin. Meillä on erinomainen kokenut ehdokas järjestön paalupaikalle, lisäksi Uudenmaan Yrittäjät tukee Villeä Suomen Yrittäjien valtuuston varapuheenjohtajaksi. Ville on aktiivinen ja asiallinen henkilö, joka pystyy tukemaan Suomen Yrittäjien johtoa ja järjestön luotsaamista seuraavalle vuosikymmenelle, Uudenmaan Yrittäjien puheenjohtaja Markku Aalto sanoo tiedotteessa.

Kommentoi

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut