Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Näköislehteen tänään | Mikko Alatalo jatkaa niin pitkään kuin jalka teppasee – "Tärkeintä on se, mitä olen ollut läheisilleni"

Seurakuntapastori Miina Karasti on innokas ruoanlaittaja, joka syö perheen kanssa mieluiten kasvispainotteista ruokaa. Myös juhlaruoka pitopöytineen on tullut tutuksi, sillä pappi kutsutaan moniin perhejuhliin. Ja kyllä – myös kahvia kuluu silloin useita kuppeja päivässä.

Energia-avustuksen saaminen voi vaatia isoa remonttia. Kotitalousvähennys on useampien ulottuvilla. Useimmissa rakennuksissa tehokkain tapa parantaa energiatehokkuutta on yläpohjan lisäeristäminen.

Mikko Alatalolle musiikki ja laulaminen ovat niin syvällä sielussa, että hän vakuuttaa kiertävänsä laulamassa "niin kauan kuin jalka teppasee".

– Olen viihdyttänyt Suomen kansaa pitkään ja palvellut kansanedustajana. Silti tärkeintä on se, mitä olen ollut läheisilleni ja millaisena he minut muistavat.

Lue liite tänään näköislehdestä.

Näköislehti kuuluu kaikkiin Keski-Uusimaan tilauksiin. Aktivoi lukuoikeutesi tästä.

Voit kokeilla Keski-Uusimaan verkkopalveluja ensimmäisen kuukauden ajan eurolla. Kokeile kuukausi!