Järvenpää pistää hyvinvointipalvelunsa suurennuslasin alle ja selvittää kaupunkilaisten toiveet

Järvenpää selvittelee tulevaisuuden hyvinvointipalvelujaan. Kaupunkilaisia kuullaan syksyn ja talven aikana. Järvenpään kaupuki

Järvenpää pistää hyvinvointipalvelunsa suurennuslasin alle ja selvittää, millaisia palveluita kaupunkilaiset haluavat. Mennäkö kirjastoon, museoon, puistoon, uimaan, konserttiin vai pitäisikö listaa täydentää jollain muulla hyvinvointia edistävällä palvelulla? Koska kaupunki kasvaa nopeasti ja kaupunkilaisten ikärakenne muuttuu, palveluja pitää kehittää.

Asian ytimessä on palveluverkkosuunnitelma eli kaupungin yhteinen näkemys siitä, millaisen palveluverkon turvin kaupunkilaisille tuotetaan palveluja tulevina vuosina ja vuosikymmeninä.

Kaupungin hyvinvoinnin palvelualue laatii parhaillaan pitkälle tulevaisuuteen ulottuvaa suunnitelmaa, jonka tavoitteena on varmistaa kaupunkilaisille laadukkaat ja joustavat palvelut.

Keskeisiä kysymyksiä ovat muun muassa hyvinvoinnin palvelualueen tilaverkko, investoinnit, palvelutuotannon tavat ja yhdistystoiminnan tilat.

Ennen päätöksiä kaupunki kuulee asukkaita ja sidosryhmiään.

Valtuuston on tarkoitus päättää hyvinvoinnin palveluverkkosuunnitelmasta ensi keväänä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.