Näköislehdessä tänään: Rocklyyrikosta tuli sittenkin kirjailija – "Miehen rooli perheen päänä on kyseenalaistettu oikeutetusti", sanoo Marko Annala, joka sukeltaa isyyteen kolmannessa kirjassaan

Marko Annala sai pakit kirjoittajakurssilta ja keskittyi biisintekemiseen. Nyt metalliyhtye Mokoman laulusolisti julkaisee romaaneja samaa tahtia levyjen kanssa. Marko Annalan kolmas romaani kertoo, millaista on kasvaa isäksi ja ottaa vastuu elämästään.

– Miehen rooli isänä, kasvattajana ja perheen päänä on kyseenalaistettu ja murtunut oikeutetusti, mutta sitä voi olla vaikeata hyväksyä, kun se on vielä niin lähellä, edellisessä sukupolvessa.

On melko harvinaista, että miehestä tulee isä 60-vuotiaana.

Väestöliiton perhesuhteiden asiantuntija Milla Sinnemäki sanoo, että isyys lisää yleisesti miehen hyvinvointia myös vanhemmalla iällä.

Tämän on kokenut myös 60-vuotiaana isäksi tullut Reijo Salmela. Hän oli jo hyväksynyt, ettei hänestä tulisi koskaan isää, mutta ajatukset muuttuivat hänen nykyisen vaimonsa ansiosta.

Lue liite tänään näköislehdestä.

Näköislehti kuuluu kaikkiin Keski-Uusimaan tilauksiin. Aktivoi lukuoikeutesi tästä.

Voit kokeilla Keski-Uusimaan verkkopalveluja ensimmäisen kuukauden ajan eurolla. Kokeile kuukausi!

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut