Juuri nyt: Keravanjoen koulun vuosiluokat 7–9 siirtyvät etäopetukseen tiistaista alkaen

Keravanjoen koulun ylimmät vuosiluokat siirtyvät etäopetukseen tiistaista alkaen. Kuvituskuva. Mete Sasioglu
Oskari Lehto

Oskari Lehto

Keravanjoen koulun Jaakkolan toimipisteen vuosiluokat 7–9 siirtyvät tiistaista alkaen etäopetukseen, koska koulussa on todettu yhdellä henkilöllä koronatartunta.

Asiasta päätti Keravan kasvatuksen ja opetuksen toimialajohtaja Tiina Larsson perustuen kaupunginhallituksen päätökseen.

Etäopetus jatkuu niin kauan kuin koulun oppilaita on karanteenissa eli käytännössä pari viikkoa. Sen jälkeen opetus järjestetään sekä lähi- että etäopetuksena, kerrotaan koulun oppilaiden huoltajille lähetetyssä Wilma-viestissä.

Lähi- ja etäopetuksen vuorottelusta, käytännön järjestelyistä ja aikataulusta tiedotetaan tarkemmin myöhemmin.

Opetus järjestetään etäopetuksessa lukujärjestyksen mukaan ja kunkin aineen opettaja laittaa oppilaille toimintaohjeet siitä, miten etäopetus järjestetään aineen osalta.

Ne oppilaat, jotka tarvitsevat etäopiskeluun koululta laitteen, voivat noutaa sen tiistaiaamuna kello 8.00 alkaen koulun pääaulasta. Hakijan täytyy odottaa pihalla ja muistaa pitää turvavälit toisiin oppilaisiin.

Koulun oppilashuollon palvelut ovat normaalisti käytössä etäopetuksen ajan.

Jos etäopetuksessa oleva oppilas tarvitsee koululounasta, huoltaja voi ilmoittaa tarpeesta sähköpostitse osoitteeseen ruokapalvelukeskus@kerava.fi.

Vuosiluokkia 1–3 käyvien oppilaiden opetus järjestetään normaaliin tapaan lähiopetuksena. Myös erityisen tuen oppilailla jatkuu lähiopetus.

Kommentoi

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut