Näköislehti uudistui – lataa uusi ilmainen sovellus

Näköislehdessä voi jatkossa täyttää sudokut ja ristikot.

Keski-Uusimaan verkkosivut uudistuivat keväällä ja nyt uudistui näköislehti. Uusi näköislehti on luettavissa Keski-Uusimaan verkkopalvelussa sekä erikseen ladattavan, uuden sovelluksen kautta keskiviikosta 30. syyskuuta alkaen.

Verkkopalvelun kautta luettava lehti on tarkoitettu ensisijaisesti pöytätietokonetta tai kannettavaa tietokonetta käyttäville. Sovellus toimii puolestaan älypuhelimissa ja tablet-laitteissa.

Keski-Uusimaan oman Päivän lehti -mobiilisovelluksen lataaminen on vaivatonta ja sovellus on ilmainen. Sovelluksen löydät menemällä Play Kauppaan tai Apple Storeen ja kirjoittamalla hakukenttään Keski-Uusimaa.

Sisään voi kirjautua entisellä käyttäjätunnuksella ja salasanalla. Jos tunnusta ei ole, sen voi luoda täällä.

Sovellus tarjoaa ensimmäisenä luettavaksi uusimman lehden. Sen yhteydessä on myös arkisto, jonka avulla voi selata aiemmin ilmestyneitä lehtiä. Lehtiä arkistossa on vuoden 2020 heinäkuun alkupuolelta alkaen.

Lehden voi lukea mobiililaitteelta myös ilman verkkoyhteyttä, kun varautuu tähän tallentamalla lehden ennakkoon.

Sovelluksen yläreunassa olevasta valikosta saa esille lehden sisällysluettelon. Klikkaamalla osaston nimeä voi siirtyä sinne suoraan.

Tietokoneella lehteä luettaessa tekstiä ja kuvaa voi suurentaa viemällä kursorin halutun kohdan päälle, jolloin kursori muuttuu suurennuslasin näköiseksi. Klikkaamalla kohde suurenee ja uudelleen klikkaamalla tapahtuu päinvastoin. Mobiilissa sama tehdään nipistysotteella.

Uutta on, että näköislehdessä voi jatkossa täyttää myös sudokut ja ristikot.

Uudistuksen yhteydessä Keski-Uusimaan vanhat sovellukset ja Lehtiluukku poistuvat käytöstä.

Kommentoi

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut