Järvenpään vanhin kirpputori Euroset lopettaa: syynä talousvaikeudet

Kuvituskuva. Marjaana Varmavuori

Järvenpääläinen itsepalvelukirpputori Euroset lopettaa toimintansa.

Kirpputori kertoi asiasta Facebook-sivullaan perjantaina 2.10. Lopettamisen syynä ovat taloudelliset vaikeudet.

– Kevään sulkemisen jälkeen liiketoiminta ei ole odotuksista huolimatta lähtenyt toivottuun nousuun ja liikevaihto on jäänyt noin puoleen normaalista, Facebook-julkaisussa kerrotaan.

– Koronakevään aikana kertyneet kulut, liiketoiminnan tappiot sekä lisääntyneet näpistykset, ilkivalta ja häiriökäyttäytyminen mursivat lopulta yrityksen selkärangan, emmekä voi enää jatkaa tappiollista liiketoimintaa, julkaisussa avataan lopettamisen syitä.

Euroset myös ohjeistaa asiakkaitaan varauksien ja myynnin suhteen. Ohjeet voit lukea tästä.

– Toivon teiltä ymmärrystä ja malttia asioiden hoitamiseen; meille tämä on raskas päätös. Kiitos kaikille meitä tukeneille asiakkaille! julkaisu päättyy.

Eurosetin itsepalvelukirpputori on Järvenpään vanhin kirpputori. Korona kuitenkin iski kirpputoriyrityksen toimintaan kovaa.

– Henkilökunta piti lomauttaa. Kiinteistä kuluista ei päässyt eroon, kertoi Eurosetin yrittäjä Tomi Wiman Keski-Uusimaa Viikon haastattelussa heinäkuun lopussa (K-U V 29.7.).

Eurosetin tiloissa toimi myös Matkahuollon asiamiespiste. Piste muutti Eurosetin tiloihin alkuvuodesta 2019.

Kommentoi

Mainos: Keski-Uusimaa

Monipuoliset digisisällöt koko kotiin

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut