Keski-Uudenmaan tanssiopiston ryhmä mukana Sottiisi Movesissa – esitysten parhaat palat striimataan suorana

Sottiisi Moves peruttiin koronan takia osallistujatapahtumana, mutta ryhmät ovat videoineet esityksensä ja toimittaneet ne järjestäjille arviointia sekä striimausta varten.

Keski-Uudenmaan tanssiopiston ryhmä EK4 on mukana valtakunnallisessa Sottiisi Movesissa, joka tällä kertaa muuttui pikavauhtia live- ja osallistujatapahtumasta videokatselmukseksi. EK4:n teoksen nimi on Minä olen.

– Lähes 60 katselmuksiin ilmoittautunutta ryhmää on toimittanut järjestäjille tallenteen ja viikonloppuna onkin luvassa hieno sekä uudenlainen katselmuskokemus, videokatselmuksesta vastaava tuottaja Jussi Kaijankangas kertoo.

Katselmusten päättäjäiset, parhaita paloja esityksistä ja raadin kommentit striimataan suorana nyt sunnuntaina 18. lokakuuta kello 12-13 osoitteessa www.sottiisimoves2020.fi.

– Ryhmät ovat tehneet viikossa todellisia ihmeitä kuvatessaan videoita! Osa on uhrannut syyslomiaan, että videot on saatu kasaan. Tämä kertoo siitä, että tällaiselle toiminnalle on todella tarvetta.

Tapahtuman kymmenhenkinen ammattilaisraati kokoontuu Tampere-taloon, jossa työskennellään kolmessa eri paikassa. Erityis- ja turvajärjestelyin toteutetun katselmustyöskentelyn aikana raadit katsovat ryhmien esitystallenteet ja antavat niistä kirjallisen palautteen.

– On hienoa, että näinä haastavina aikoina pystymme tarjoamaan tapahtumaan ilmoittautuneille ryhmille mahdollisuuden katselmusten pihviin eli pätevän ammattilaispalautteen saamiseen. Myös kannustavat kunniakirjat ja stipendit saadaan tätä kautta jakoon, Nuori Kulttuuri -toiminnasta vastaava Suomen Nuorisoseurojen toimialajohtaja Pasi Saarinen iloitsee.

Videokatselmukseen päädyttiin, koska reilun viikon takaiseen tapahtumaan valituille Moves- ja Tanssiralliryhmille haluttiin nopealla aikataululla tarjota mahdollisuus palautteen saamiseen.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut