Näköislehdessä tänään: Matikkatäti Alli Huovinen, 79, ei luovuta eläkkeelläkään – "Kansakoulu ja keskikoulu antoivat paremman pohjan työelämään kuin nykyinen peruskoulu"

Donald Trumpin presidenttikausi on ollut tuhoisa, ja se voi näyttää tietä uusille yhtä tuhoisille poliitikoille Yhdysvalloissa, sanoo Yhdysvalloista kolme kirjaa kirjoittanut ja Washingtonissa asuva toimittaja Markus Tiittula.

Alli Huovinen lienee Suomen väsymättömin matematiikan puolustaja. Titteliä Matikkatäti käyttävä 79-vuotias eläkeläinen harrastaa edelleen päivittäin matematiikkaa ja sen puolestapuhumista muun muassa sosiaalisessa mediassa.

Näköislehdessä hän kertoo, ettei Suomessa arvosteta matematiikkaa, ja syy on muun muassa hallituksen, median ja peruskoulun.

– Kansakoulu ja keskikoulu antoivat paremman pohjan työelämään kuin nykyinen peruskoulu, hän sanoo.

Uutissuomalaisen debatissa tietoturva-asiantuntija Antti Nuopponen tyrmää autoilijoiden paikannuksen verouudistuksen takia. Hänen mukaansa paikantaminen olisi iso askel kontrolliyhteiskuntaan.

Näköislehdessä kerromme myös, millainen millainen päivä tänään vietettävä Halloween on Yhdysvalloissa.

Lue liite tänään näköislehdestä.

Näköislehti kuuluu kaikkiin Keski-Uusimaan tilauksiin. Aktivoi lukuoikeutesi tästä.

Voit kokeilla Keski-Uusimaan verkkopalveluja ensimmäisen kuukauden ajan eurolla. Kokeile kuukausi!

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut