Tuusula Trail Runiin jo 194 ilmoittautunutta

Robert Monstovics

Robert Monstovics

Suunnistuksellisuutta ja yleisurheilun maastokisoja kutitteleva polkujuoksu on tullut erikoislajina jäädäkseen, mistä tuoreimpana esimerkkinä alueelta löytyy reippaahko osallistujaryntäys sunnuntaina järjestettävään Tuusula Trail Runiin.

Voima-Veikkojen suurtapahtumaan on jo tulossa koronatavuotenakin hyvinkin kunnioitettavat 194 ennakko-ilmoittautunutta, eikä siinä kaikki: Hyrylän urheilukeskuksen ampumahiihtostadionilla pystyy vielä jälki-ilmoittautumaan ennen kello 11 alkavia lähtöjä aina kello 10.30:een saakka.

Vallitsevan tilanteen takia startit itse kisamaastoihin toteutuvat noin kymmenen henkilön niin sanottuina aaltolähtöinä porrastetusti minuutin välein.

Kolmesta tarjolla olevasta kisamatkasta ennalta suurinta kiinnostusta on herättänyt 10,5-kilometrinen, jolle on jo ilmoittautunut 61 naista ja 57 miestä eli yhteensä 108 polkujuoksijaa – reilu puolet tähänastisesta kokonaismäärästä.

Puolimaratonin mitassa olevalle tuplamatkalle miehiä on tulossa 32 ja naisia 21 – ainakin. Juniorien vitoselle poikia on tähän mennessä ilmoittautunut 14 ja tyttöjä 10. Reitit Tuusula Trail Runin osallistujille on loihtinut ratamestarina toimiva Petri Tonteri.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut