Jazzia kirjastossa: Panu Savolaisen Soiva Trio ottaa nimensä mukaisesti kaikki sointivärit irti Pentinkulma-salissa Keravalla

Panu Savolaisen Soiva trio konsertoi launtaina 7.11. kello 15 Keravan kirjaston Pentinkulma-salissa.

Keravan kaupunginkirjaston lauantaikonserttien sarja jatkuu 7.11. kello 13 Pentinkulma-salissa.

Panu Savolaisen Soiva Trio ottaa nimensä mukaisesti kaikki sointivärit irti vibrafonin, harmonikan ja kontrabasson kombinaatiosta.

Konserttia voi seurata paikan päällä tai verkossa.

Soivan Trion musiikissa Panu Savolaisen pelkistetyt, kansanmusiikkivaikutteiset sekä yksinkertaisuuttakin hakevat sävellykset jättävät tilaa värikylläiselle tulkinnalle ja mestarillisten muusikoiden rohkealle improvisaatiolle.

Kappaleiden tunnelmat vaihtuvat myös aihepiiristä toiseen, joten kuulijalle on eduksi varautua vilpittömään kauneuteen ja hienovaraiseen herkkyyteen.

Vibrafonisti Panu Savolainen tunnetaan muun muassa lukuisista yhteistyöprojekteistaan sekä vuonna 2009 perustetusta Herd-triostaan.

Pori Jazzin Vuoden taiteilijaksi vuonna 2010 valittu Savolainen on omien yhtyeidensä lisäksi esiintynyt esimerkiksi Helsingin kaupunginorkesterin, Sinfonia Lahden sekä UMO Helsinki Jazz Orchestran solistina.

Lisäksi hän on isännöinyt omia Herd- ja Panurama-klubejaan Kansallisteatterin Lavaklubilla vuodesta 2012 alkaen.

Panu Savolaisen lisäksi yhtyeen kokoonpanoon kuuluvat harmonikkataituri Harri Kuusijärvi ja kontrabasisti Eero Seppä.

Saliin otetaan alueellisten koronaohjeiden mukainen määrä katsojia.

Tilaisuuteen tulijoiden toivotaan huolehtivan käsihygieniasta, käyttävän kasvomaskia ja pitävän riittävää etäisyyttä muihin katsojiin ja henkilökuntaan.

Tapahtumaan ei pidä tulla sairaana.

Tilaisuutta voi seurata suorana lähetyksenä Keravan kirjasto- ja kulttuuripalveluiden YouTube-kanavalla. Tallenne on katsottavissa YouTubesta myös jälkikäteen. Tilaisuuden järjestää Keravan kirjasto- ja kulttuuripalvelut.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut