Näköislehdessä tänään: Tiukan presidenttikisan jälkipyykkiä pestään pitkään – näköislehdessä laaja katsaus Yhdysvaltain vaaleihin

Yhdysvaltain presidentinvaalien virallisen tuloksen julkistaminen voi viedä pitkäänkin. Keskiviikkona Donald Trump ehti jo ilmoittaa omasta mielestään voittaneensa vaalit, vaikka ääntenlaskukin oli yhä kesken. Joe Biden muistutti, ettei voittajan julistaminen ei ole ehdokkaiden asia.

Näköislehdestä löydät 10 sivun uutispaketin Donald Trumpin ja Joe Bidenin kamppailusta seuraavaksi presidentiksi.

Palsternakalle nyrpistellään suotta. Tätä mieltä on Ruoka-sivuilla haastateltu ruokabloggari Sonja Watson. Maultaan makeahko ja pähkinäinen juures on hänen mukaansa monipuolinen raaka-aine, jota voi käyttää niin raakana kuin kypsennettynä moniin ruokiin.

Kirsi Ikosen tutkimus paljasti, että aineenopettajat eivät juurikaan keskustele matemaattisista aloista oppilaiden kanssa ja vanhemmilla tietämys niistä on heikkoa.

Tyttöjen heikko matemaattinen minäpystyvyys harmittaa tutkijaa, koska on osoitettu, että tytöt menestyvät matemaattisillakin aloilla yhtä hyvin kuin pojat.

– Itsetunto on yksi merkittävimmistä ammattien sukupuoliseen eriytymiseen vaikuttavista tekijöistä, hän sanoo näköislehden teemahaastattelussa.

Lue liite tänään näköislehdestä.

Näköislehti kuuluu kaikkiin Aamupostin tilauksiin. Aktivoi lukuoikeutesi tästä.

Voit kokeilla Aamupostin verkkopalveluja ensimmäisen kuukauden ajan eurolla. Kokeile kuukausi!

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut