Näköislehdessä tänään: Kirsi oli vain 27-vuotias puolison kuollessa – "Vauva joutui teho-osastolle, lapsen isä oli kuollut ja minä valitsin arkkua vuorokauden päästä synnytyksestä"

Millainen mies Yhdysvaltoja jatkossa johtaa – lue vaalipaketti päivän näköislehdestä.

Uutissivuilla kerromme myös, että pankkien koronakeväänä aloittamat kampanjat maksuttomista lyhennysvapaista asuntolaina-asiakkaille ovat pääosin ohi.

Hyvinvoinnin teemasivuilla kerromme, miksi uni on aivoille välttämätöntä huoltoaikaa. Jos unisyklit häiriintyvät, myös aivojen toiminta ja huolto häiriintyvät.

Suru muuttaa ihmistä, kertoo Kirsi näköislehden teemahaastattelussa. Hän oli raskaana, kun kolari muutti koko elämän. Nuoresta naisesta tuli leski ja kahden lapsen yksinhuoltaja 27-vuotiaana.

– Vauva joutui teho-osastolle, lapsen isä oli kuollut ja minä valitsin arkkua vuorokauden päästä synnytyksestä. Silloin ajattelin: nainen, jos selviät tästä, niin selviät mistä vaan. Silloin tunsin olevani pohjalla.

Lue liite tänään näköislehdestä.

Näköislehti kuuluu kaikkiin Keski-Uusimaan tilauksiin. Aktivoi lukuoikeutesi tästä.

Voit kokeilla Keski-Uusimaan verkkopalveluja ensimmäisen kuukauden ajan eurolla. Kokeile kuukausi!

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut