Neljä pysäköinnintarkastajan virka-asua varastettiin Keravalla: "On mahdollista, että yritetään käyttää väärin" – kaupungilta toimintaohjeet epäilyttäviin tilanteisiin

Keravalta varastetut pysäköinnintarkastajan virka-asut ovat kuvassa esitetyn näköisiä. Takeissa on näkyvät merkinnät edessä ja takana.
Oskari Lehto

Oskari Lehto

Keravan entisen nuorisotalo Häkin tiloihin Kalevan kaupunginosassa murtauduttiin torstain ja perjantain välisenä yönä. Tiloista vietiin ainakin neljä pysäköinnintarkastajan virka-asua sekä yksi tietokone.

Keravan kaupunki haluaa nyt varoittaa ihmisiä mahdollisista pysäköinnintarkastajien virka-asujen väärinkäytöksistä. Asut koostuvat takista ja housuista. Asuista kolme on väriltään tummansinisiä ja yksi on musta. Takeissa on pysäköinninvalvonnasta kertovat merkinnät edessä ja takana.

– On mahdollista, että asuja yritetään käyttää väärin. Keravalla voi kyllä liikkua aivan oikeitakin pysäköinnintarkastajia, jotka liikkuvat valkoisella ajoneuvolla, kertoo kaupungininsinööri Erkki Vähätörmä.

Jos näkee epäilyttävästi toimivia pysäköinnintarkastajia liikkuvan Keravalla, Vähätörmä ohjeistaa ilmoittamaan asiasta soittamalla Keravan kaupungin vaihteen kautta turvallisuuspäällikkö Jussi Komokalliolle tai kaupungininsinööri Erkki Vähätörmälle.

Keravan kaupungin vaihteen puhelinnumero on (09) 29491.

Kommentoi

Mainos: Keski-Uusimaa

Monipuoliset digisisällöt koko kotiin

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut