Lauluyhtye Rajaton konsertoi Järvenpäässsä joulukuussa

Lauluyhtye Rajaton konsertoi perjantaina 11. joulukuuta Järvenpään kirkossa.

Perjantaina 11.12. kello 18 Järvenpään kirkossa konsertoivan lauluyhtye Rajattoman joulukonsertit ovat vuosien saatossa muodostuneet joulun perinteeksi suomalaisille.

Tänä vuonna tuleekin kuluneeksi tasan 20 vuotta Rajattoman ensimmäisestä joulukonsertista.

– Olimme jo melkein varmoja, että meille kaikille hyvin merkityksellinen ja perinteinen kiertue ei onnistu tänä omituisena vuonna, joten kiertueen toteutuminen tuntuu erityisen isolta asialta, yhtye toteaa tiedotteessaan.

– On hienoa päästä viettämään joulukonserttien juhlavuotta niin jo tutuksi tulleen yleisön kuin uusien kuulijoidenkin kanssa. Tänä vuonna läsnäolo ja aika läheisten kanssa tuntuu tärkeämmältä kuin koskaan, ja rauhottumisen sekä ilon merkitys on kasvanut, lauluyhtye luonnehtii onnellisina tulevista konserteista.

Rajaton Joulu 2020 -kiertueella kuullaan yhtyeen rakastetuimpia joululauluja sekä tuttuun tapaan myös jotain uutta ja yllätyksellistä, jokaiseen konserttitilaan erikseen räätälöitynä.

Yleisö on vuosi vuoden perään todennut Rajattoman joulukonserttien jälkeen: "Nyt saa joulu tulla!”.

Kiertue alkaa marraskuun 28. päivänä Turun Mikaelinkirkosta ja päättyy jo tuttuun tapaan Helsinkiin Johanneksenkirkkoon juuri ennen joulua.

Konserteissa noudatetaan AVIn ohjeistuksia turvaetäisyyksistä ja hygieniasta.

Konserttipaikkojen yleisökapasiteetti on rajattu turvavälien takaamiseksi, ja yleisön saapumiseen ja poistumiseen on varattu riittävästi aikaa.

Konserttipaikoilla on saatavilla käsidesiä, ja maskin käyttöä suositellaan koko tapahtuman ajan. Maskeja on saatavilla myös konserttipaikoilta.

Koronaturvallisuusohjeita päivitetään tarvittaessa suositusten mukaan.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut